Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben a legszebb dolgok tényleg ingyen vannak? A barátnő is, ami a csókot jelenti egy idő után?
2013. júl. 13. 14:38
2/19 anonim válasza:
Annyira nem szeretem az ilyen közhelyes dolgokat..
3/19 anonim válasza:
hát a sör nem a legszebb dolog.. nekem.. megiszom de annyira nem szeretem..
4/19 anonim válasza:
Ettől még ugyanúgy nagyon szarul érzi magát mindenki akinek kajára se telik...
5/19 A kérdező kommentje:
Én szeretem a sört, de tényleg egyre drágább...
2013. júl. 13. 14:41
6/19 anonim válasza:
Nem. Próbálj meg családot fenntartani pénz nélkül, normális barátnőt szerezni hajléktalanként. Mindenhez kell pénz vagy ami azon megvehető (fogász, fodrász, ruha).
7/19 anonim válasza:
Ha van kajád és tető a fejed fölött, az sokkal jobb dolog.
Ezek mind csak másodlagos dolgok. És tényleg közhely.
Inkább kajám, házam legyen, mint barátom akit ölelhetek, csókolhatok.
8/19 anonim válasza:
Nem, az nagyon sokba fog kerülni neked. Idővel megtudod.
9/19 anonim válasza:
Pénznek nem csak darabszáma van, hanem hasznossága is.
Ha van 1 milliárdod, akkor 3 milliárd nem lesz háromszor olyan hasznos az életedben.
De ez igaz havi 150 ezernél is.
10/19 A kérdező kommentje:
Akkor most ezt fel is foghatjuk úgy, hogy néhányótoknak fontosabb a családnál, a rokonoknál és a szeretetnél, a sok pénz és a fedél?
2013. júl. 13. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!