Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben a legszebb dolgok tényleg ingyen vannak? A barátnő is, ami a csókot jelenti egy idő után?
2013. júl. 13. 14:38
11/19 anonim válasza:
Nekem fontosabb.
Bárki bármilyen szívtelennek gondol ezért, de kaja és fedél az kell.
12/19 A kérdező kommentje:
Ezt a mentalitást a lányok egy része is osztja, mert ők ilyenkor jönnek, hogy szeretet és kész.
2013. júl. 13. 14:47
14/19 anonim válasza:
Mára Magyarországon még a hajléktalan is pénzből tud csak túlélni.
Így természetesen egy bizonyos szintig a pénz a hasznosabb.
Mint írtam van a pénznek egy hasznossága, de ez nem egyenes arányosságban növekszik.
15/19 anonim válasza:
valahol egy középutat kell keresni
a pénz kell a megélhetéshez, de önmagában hosszútávon sajnos nagyon kevés, N
16/19 anonim válasza:
nem igaz! egy nő sokba van, ha nem vagy jóképű és a család fenntartása is nagyon-nagyon költséges, szóval ezek a dolgok mind pénzbe kerülnek.
17/19 anonim válasza:
ez tényleg csak egy közhely, vagy ilyen közhelyes szimbolika, viszont nem értem, hogy jön ide a pénz a többi válaszoló részétől, a pénz kulcsa a megélhetésnek, de most a pénz attól még nem szép, szerintem tíz év múlva senki nem fog arra gondolni, hogy most vett egy 100Ft-s telefont, hogy legyen mit simogatni, de ha pl. megismered életed párját, annak már érzelmi vonatkozásban is van értéke, így 50 év múlva is szívesen gondolsz vissza rá, ezzel ellentétben a hülye telefont egy év múlva elfelejted.... de persze fontos a pénz, csak ilyen szempontból, nem egy kategória a képen megjelenített fogalmakkal, max a sörrel.
18/19 anonim válasza:
A belinkelt 9+1 dologból nem rendelkeznek a pénztelenek, minddel. Azaz semmiképp nem olyan formában,mint ahogy a képi illusztráció mutatja.
Így ebből következik>>> ezek a dolgok sincsenek igazából ingyen, mégsem.
19/19 anonim válasza:
Csak pár biztos dolog van az életben pl. ( adó, halál )
A többi dologhoz mind pénz kell. Semmi sincs ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!