Melyikünk a legszebb? (kepek)
Itt ülünk a barátnőimmel es nagy vitakba keveredtünk h jaj rajtam ez csunya, az csunya es ugy döntöttünk h megkérdezzük... Állíts fel egy sorrendet, használd a betűket! Köszönjük.
A. [link]
B. [link]
C. [link]
D. [link]
E. [link]
F. [link]
G. [link]
Ezek alapján azt mondanám, hogy az F betűjelű hölgyemény a legszebb, nagyon szép a szeme, de kár, hogy kitakar egy nagyobb részt az arcából a kezével. De a "B" is aranyosnak tűnik. Viszont ezzel így nem mentek semmire, mert EGY: mindenkinek más jön be, KETTŐ: nem is lehet igazán helytálló véleményt írni, mivel valaki fekete-fehérben van, valaki színesben (ami agyon befolyásolja a külsőt is!), plusz ezek mind csak idióta "szelfik", amelyek rossz minőségűek, stb.
Ez nem bántás, csak szerintem baromság, és úgyis veszekedés lesz a vége köztetek, ha nem kamu a kérdés. :D
A legszebb és így csökkenve a következő a sorrend
E
F
A
G
D
C
B
ma 00:27
Leírtam, hogy a legszebbel kezdem, és így megyek csökkenő sorrendben . Szóval az E képen látható lány a legszebb., és így tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!