Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 évesen szégyen a szüzesség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen szégyen a szüzesség?

Figyelt kérdés

2018. máj. 1. 12:07
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Hogy ti milyen undorítóak vagytok... :)

Én is 23 (lány) és szűz vagyok, és két kezemet összetenném, ha egy korombeli srác még ugyanúgy szűz lenne. Mert az azt jelentené, hogy valószínűleg hasonló okokból nem volt még eddig senkink, ÉS valószínűleg hasonlót is keresünk a másikban. Komolyat, hosszútávút, nem (gyermeki) felszíneskedésre épülőt. Én értem, hogy jó szex nélkül nincs kapcsolat, de a minőség nélküli kapcsolatok tapasztalatai sem hoznak közelebb a normális lányhoz/pasihoz. Igen, magasak az elvárásaim, de van annyi önbizalmam, hogy úgy gondoljam, velem szemben is nyugodtan támaszthat bárki hasonlókat, fogom tudni teljesíteni. Szuper, hogy a mai kapitalista világban a dugás is verseny, de egy normális nő nem fog semmi rangján aluli szexbe belemenni csak azért, mert társadalmi nyomás van rajta, hogy már ideje lenne/ciki/mi lesz vele. Miért pazarolnám az értékes időmet olyanra, akivel azonnal látom a kapcsolat végét is. Olyat meg, akivel nem látod azonnal a végét, qrva ritkán sodor csak az utadba az élet, és egyáltalán nem baj, ha ezt csak 20/30/40/... után találja meg az ember :)

2019. dec. 13. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!