Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#19,A kutyát sem érdekel a te életed. Csak ne terjesszük már a hülyeséget, hogy ez irigylésreméltó lenne.
Tapasztalatból beszélek, és sok más férfi tapaaztalatából. Minél később kezdi a ember, annál nehezebb lesz.
Rengeteg tanulnivaló van, ami nem evidencia, és nem megy azonnal. A nőket könnyebb meghódítani, mint hosszú távon, boldog párkapcsolatban élni. Azt is fontos leszögezni, hogy saját magunkat is másokon keresztül ismerjük meg. A saját vágyainkat, igényeinket és azt, hogy milyen társat keresünk, azt is így lehet megtapasztalni.
Úgy vélem aki nem élt át már pár szakítást, boldog és boldogtalan pillanatot 25 éves korára, az ne ossza nagy mellénnyel az okosságot.
hát pedig elég sokan irigyelnek..
utálom az olvasni nem tudó búrátokba belerázni a már leírt mondandómat..
mit írtam? na mit?
"így is elegen irigyelnek"
hát nem azt irigylik hogy egyedül vagyok (lásd: így is / szingliként)
akkor vajon mit irigyelnek? mást nem is lehet?
észjárást, kedélyt, más belső és külső értékeket?
Finomabban fogalmaznék... nem szégyen, ez a saját döntése. Ha ő nem akart soha barátnőt mert nem érdekelte, vagy munkamániás vagy akármi az az ő élete, azt csinál vele amit akar.
Volt nekem is pár évem, amikor a karrier miatt egyedül voltam... én egyedül is boldog voltam, és hasznos időszak volt. (Bár én addigra már túl voltam pár szakításon...)
Inkább a mód ahogy tálalja, az ellenszenves. Ezen semmi büszkélkednivaló nincs, és bizony sokkal nehezebb dolga lesz majd később. Bizony mikor kimaradt 1-2 év, marha nehéz volt visszatérni az ismerkedés világába.
Ki lehet jönni a gyakorlatból, és hirtelen nyomasztó is volt a randizgatás... a magányt is meg lehet szokni, és minél tovább vam egyedül a ember, annál nehezebb lesz az egész.
Hát még ha egyáltalán semmi tapasztalata nincs...
Szóval mindenki azt teszi az életével amit akar, de azért semmi nincs következmények nélkül.
mint az ovisok :)
egyikőtöknek pl 16 perc is kevésnek bizonyult, hogy értelmezze az anyanyelvén megfogalmazott sorokat..
sajnos ez sokat elárul az értelmi szintről..
nem csoda ha nem tudtok érvelni hiszen meg sem próbáltok fogást találni az ügyön csak lökitek a - lehet, hogy másoktól rátok kényszerített - véleményt, hogy "maapedigasztöggaaz"
Segítek, először azt tisztázzátok, hogy mit állítottam a szigli énemről!
tudjátok tök vicc és élvezem a vitát de veletek még azt sem egyszerű..
Nem a szingliséged baj, hanem hogy úgy próbálod beállítani, mintha ez egy egészséges, a jövődnek kedvező férfi életmód lenne.
Vázoltam, hogy nem így van. Ennyi.
+ még egy fontos dolog, honnan tudod, hogy vonzó vagy a nők számára,(nagyon magabiztosan írtad, hogy "ilyen férfira vágynak"), ha még egy komolyabb kapcsolatod volt?
Tudod ez nem csak annyiból áll, hogy jópofizol nekik, és úgy érzed bejössz. Ez csak egy naív álca. Egy nőt hosszú távon is meg kell hódítani újra és újra. Ezt csak egy kapcsolaton belül tudod megtanulni. Nekem ez jelentett sokkal nagyobb problémát, mint befűzni pár fiatalabb csajt. Sokat kellett dolgoznom a személyiségemen amíg hosszú távon is vonzóvá váltam a nők számára. Na ez a tapasztalat amit érdemes megszerezni, és nem lehet könyvből tanulni.
*egy komolyabb kapcsolatod sem volt
Szóval kicsit úgy beszélünk a tökfőzelékről, hogy amúgy sohasem kóstoltuk :)
"egyikőtöknek pl 16 perc is kevésnek bizonyult, hogy értelmezze az anyanyelvén megfogalmazott sorokat.. "
Akkor elmondom neked konyhanyelven mégegyszer:
Nincs semmi, ami miatt irigykedni lehetne rád. Egy lúzer vagy, aki próbálja beállítani, hogy őt nem zavarja, hogy nem volt még csaja.
Érted?
#25, a kommentedből látszik, hogy egy naív és éretlen 25 éves fiú vagy. Korántsem férfi még.
Nem baj, csak igyekezz felnőni!
Atyai jótanácsom... hidd el, evről évre nehezebb lesz az ismerkedés. A korodbeli lányok, már nők. Ők apát keresnek a gyereküknek, és általában már túl vannak pár komolyabb kapcsolaton és szakításon is.
A felelőtlen és fellángoló tini és egyetemista szerelmeket (vissza is sírom a 18-25 között korszakot), felváltja egy komoly és sokszor kapkodó társkeresés. Nekik ilyenkor már muszáj a gyermekre gondolni, és erősen megválogatják kivel akarnak kapcsolatba kerülni.
Megmondom kb hogyan néz ki a 25-30 közötti nőkkel a randizás. Találkozgattok, de semmi sem biztos. Mindenki óvatos már, és egyből egy apa/férj jellemet keresnek benned. Ami érettséget, határozottságot és tapasztalatot kíván. Nem mernek szerelmesnek lenni, és rengeteg dolgon elúszhat a dolog... nagyrészt pár hét-hónap után gyakran fogod megkapni fülig szerelmesen, hogy "bocs még sem téged kerestelek". Gondokhatod te bármilyen vonzónak magadon, sok apróságon bukhat a dolog. Ezt csak jótanácsként mondom, elég ellenszenves ahogy előadtad itt ezt, úgyhogy inkább ne tedd.
Szóval inkább nyiss a nők felé minél előbb és ismerd meg őket. Másképp sokkal nehezebb dolgod lesz és nem leszel hozzászokva, hogy itt farkastörvények uralkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!