Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 évesen szégyen a szüzesség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen szégyen a szüzesség?

Figyelt kérdés

2018. máj. 1. 12:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

férfinál tényleg szégyen?

hát pedig én nem égek miatta, sőt nem is vergődök rajta, hogy elveszítsem..

így is irigyelnek elegen..hát még ha párom is lenne :D

meg azon sem aggódok, hogy egy már nem szűz lánnyal fogok kezdeni

25

2018. máj. 1. 15:02
 12/31 anonim ***** válasza:
13%

Irigyelnek? Már mi a rossebért irigyelne bárki is egy szűz férfit?

Azért ne éljünk már delúzióban.

2018. máj. 1. 15:06
 13/31 anonim ***** válasza:

15:02

Majd talán 5 év múlva másként látod.

Egyébként nincs ezzel baj akkor, ha valakit tényleg nem zavar. A mai lányok azonban már 18 év alatt nem kevés részben aktív szexuális életet élnek, szóval hozzájuk képest egy huszonves szűz srác eléggé le van maradva. Ez elsődlegesen őt fogja majd frusztrálni, hogy nem biztos, hogy meg tudja úgy dugni a csajt, ahogyan kéne.

Én a Kérdező helyében tehát igyekeznék az ismerkedésben, de ha őt ez nem zavarja, akkor nincs gond.

2018. máj. 1. 16:23
 14/31 anonim ***** válasza:

Am privát levélre reagálva:

Nem Kedves levélíró, nem büdös k**vák. A szex egy teljesen természetes dolog, és azért mert valaki 18 év alatt nem szűz, az nem jelenti azt, hogy az illető összefeküdne mindenkivel.

2018. máj. 1. 16:40
 15/31 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem a szüzesség a probléma.

Attól semmit sem fog megtudni az ember a nőkről, ha járt már egyszer a farka valakiben. (Maximum szorongásoldás és első lépés)

Az a probléma, hogy kapcsolata sem volt az illetőnek. Teljesen mindegy miért, de ez történt... az emberek tini korban lejátszák az első gyerekszerelmeket, és aztán erre a tapasztalatra lehet építkezni.

Nincs azon sem szégyellnivaló, ha valaki a gép előtt kockult 23 éves koráig, mert úgy esett jól... csak akkor tisztában kell lenni vele, hogy sokkal nehezebb lesz ismerkedni, és meghódítania a nőket. Egyébként a nőkre is igaz... akinek felnőtt asszonyként 23 évesen még egy kapcsolatkezdeménye sem volt, azon elgondolkoznék, hogy mi a franc történt... és talán én leszek a kísérleti nyúl, akit majd kidob egy hét után, mert nem felelek meg a királynői igényeinek.

2018. máj. 1. 16:47
 16/31 anonim ***** válasza:

fura, hogy ennyire érdeklődtök a rajtam irigyelhető dolgok iránt..

itt anonim légkörben még hősködhetnék is..de minek?

lényeg hogy semmilyen hatással nincs rám a véleményetek mert nekem is pont úgy jut az ízlésem szerinti társ..

2018. máj. 1. 18:21
 17/31 anonim ***** válasza:

"így is irigyelnek elegen.."

Na ezért nincs nőd 25 évesen... pár sorral sikerült bizonyítanod, hogy rettentő ellenszenves vagy :)

2018. máj. 1. 18:25
 18/31 anonim ***** válasza:

A 25 éves szűz válaszolónak:

Volt már egyáltalán barátnőd? Ha igen, miért nem jutottál el vele a szexig?

2018. máj. 1. 19:21
 19/31 anonim ***** válasza:
64%

nem volt ugyanis ÉN NEM AKARTAM.

ez egy olyan hihetetlen dolog?..olyan idegesek tudtok lenni, holott nem is a ti életetekről van szó

eddig nem akartam mert:

-szeretem a munkám

-két évvel ezelőttig pont nem is érdekelt

-ismerek közelről kb 30 nőt akik közül bármelyik el tudna viselni így nem hajt a tatár

-nem vagyok a tiniszerelem híve

-sosem kezdtem el dolgot annak tudatában hogy nagy valószínűséggel vége lesz

-egyedi vagyok

-a (nekem saját megfontolásból tetsző) szülői minta is hasonló

-nem szoktam parázni, játszmázni, hitegetni és egyenlőtlen hasznot húzni

és fogalmatok sincs róla, hogy egy ilyen férfire mekkora a kereslet..megsúgom: nem kicsi

a piroskéz nyomkodásba meg ne öljétek drága kalóriátokat mert pont lesza®om a százalékokat..

ja és bevettem a fejembe hogy hiteles ellenpélda leszek és "megvédem" a kérdezőt úgyhogy még nehezebb dolgotok van :P

2018. máj. 1. 19:38
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

Előző:

Nyilván a te életed, és nem is kommentelek erre inkább semmit.

De annyit azért elmondok, hogy semmi irigyelhető nincs rajtad. Max te gondolod azt, hogy irigykedni lehet rád, pedig igazából nem gondolom, hogy valaki ezt tenné

Üdv!

2018. máj. 1. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!