Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek füst ha 27 éves férfi létemre nincs autóm?
Bocsi, tudom, hogy nőkhöz szólsz, én meg fiú vagyok, de gondolom elfér a válaszom. :)
Nem gáz, csak nem rossz! :) Szerintem nem elvárás a legtöbb nő számára, hogy legyen autód, csak szimplán tudsz vele nyújtani egy gesztust, hogy elmész érte, fuvarozod, de szerintem ez nem olyan húdefontos. (Mellékvágány: Van olyan ismerősöm, akinek nincs kocsija férfi létére, és a barátnőjének meg van, ő fuvarozza a srácot:D)
Szerintem a kocsi a férfiaknak sokkal fontosabb, mint a nőknek, sőt egy lánybaráttól megkaptam többször is, hogy 'nőj már fel', mert annyira bele tudok buzulni a kocsimba. :D (Ahogy láttam, más is találkozott hozzám hasonlóval a válaszadók között :) )
Nem füst hanem gáz☺
És telitalàlat,hogy Balázs.
Ahoj Maestro.
Informatikusokat szídó kérdést mikor teszel fel? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!