Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Szerintetek füst ha 27...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szerintetek füst ha 27 éves férfi létemre nincs autóm?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 22:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Autó? Lol! És mi van, ha a hangszerem ér annyit mint egy autó vagy a bringám és azért nincs kocsim. Nem csak ez az egyetlen módja van a pénzköltésnek.
2018. ápr. 28. 00:39
 12/25 anonim ***** válasza:
54%
Párom 35.Nincs se kocsija,se kocsira jogsija.baromira hidegen hagy
2018. ápr. 28. 00:46
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Mint a 3,14csafüst.
2018. ápr. 28. 00:47
 14/25 anonim válasza:
Megafüst.
2018. ápr. 28. 06:04
 15/25 anonim ***** válasza:

Bocsi, tudom, hogy nőkhöz szólsz, én meg fiú vagyok, de gondolom elfér a válaszom. :)

Nem gáz, csak nem rossz! :) Szerintem nem elvárás a legtöbb nő számára, hogy legyen autód, csak szimplán tudsz vele nyújtani egy gesztust, hogy elmész érte, fuvarozod, de szerintem ez nem olyan húdefontos. (Mellékvágány: Van olyan ismerősöm, akinek nincs kocsija férfi létére, és a barátnőjének meg van, ő fuvarozza a srácot:D)

Szerintem a kocsi a férfiaknak sokkal fontosabb, mint a nőknek, sőt egy lánybaráttól megkaptam többször is, hogy 'nőj már fel', mert annyira bele tudok buzulni a kocsimba. :D (Ahogy láttam, más is találkozott hozzám hasonlóval a válaszadók között :) )

2018. ápr. 28. 08:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Minek neked kocsi? Úgysem tudnád vezetni, mert folyton matt részeg vagy.
2018. ápr. 28. 09:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Balázs,te nem vagy férfi.
2018. ápr. 28. 09:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Más is úgy van vele, hogy meg sem nyitotta még a kérdést, de már tudja, hogy a Bazsi írta ki? :D
2018. ápr. 28. 09:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Magányos-nem magányos. Èrzelmek nélküli-érzelmes. Nincs kocsi-nincs szerelem. Ki a fene vagy te Balázska? :D egy igazi paradoxon.
2018. ápr. 28. 10:02
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem füst hanem gáz☺

És telitalàlat,hogy Balázs.

Ahoj Maestro.

Informatikusokat szídó kérdést mikor teszel fel? ;)

2018. ápr. 28. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!