Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek füst ha 27 éves férfi létemre nincs autóm?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 22:57
2/25 anonim válasza:
Az...27 evessen azert lehetne mar legalabb egy Ladad....
N26
3/25 anonim válasza:
Az a gáz, hogy 27 évesen még ilyen kérdések fogalmazódnak meg benned...
Most komolyan. Ilyen IQ-val rendelkező férfiakkal mi a lótúrót lehetne kezdeni?! Nincs annyi luxusautó a világon, ami ezt kompenzálja.
4/25 anonim válasza:
Na már a narancsbolsis fiókodat is tiltották Balázs?
5/25 anonim válasza:
Hányszor kérdezed ezt meg Balázs??? Már két hete is kérdezted ugyan ezt csak másképp fogalmazva
6/25 anonim válasza:
Ha pesti vagy nem az....ha kukutyinpiripócsi és szüleidnek sincs amit néha kölcsön kérhetel AZ! Mert gondolom oda kevés busz/vonat jár.Milyen gáz már 8kor lelépni a randiról,mert megy az uccsó busz.
7/25 anonim válasza:
Volt páromnak toyota cupraja volt vagy mi az....mással se foglalkozott csak azzal a s*arral..annyit hallotam tőle folyamatosan,hogy "mert a 2jz motor, meg a leömlő, meg a..." mit tudom én mi...nem lehetett benne se inni se enni a garázsban csak az állhatott,hamarabb kapott új felniket, mint én virágot..mostani párommal bkkval tökéletesen elvagyunk :)
8/25 anonim válasza:
Bőven elég elolvasnom a kérdést, hogy tudjam te tetted fel. :D
És nem, nem füst, hanem gáz. A kérdéseid gázak, nem az, hogy nincs autód.
9/25 anonim válasza:
Nekem 29 éves nő létemre sincs autóm, se saját lakásom, se szilikonmellem. Ássam el magam?
10/25 anonim válasza:
Kábultan ne is akarj vezetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!