Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta szexis egy lány cigivel a kezében, szájában?
Sokkal több nő cigizik mint férfi.
Sőt, csomó filmben a csaj rágyujt egx cigire ésa pasinak ez tetszik.
MMióta szexis a dohányzás? Bejon ez a fiúknak?
Itt szinte senkinek sem jön be. Ha elgondolkozol a mellékhatásairól, senkinek sem nagyon jön be.
Anno dögös volt a 70-80-90es években.
Baromság!
Nem szexis, soha nem volt az és soha nem is lesz az!
undorító ocsmány íz szag látvány!
Lehet h régen volt divat de nekem bejön. Annak ellenére h a dohányos nőket nem bírom (legalábbis nem viselném el) viszont a party dohányos csajokkal semmi bajom.
És ebben a témában amúgy elég fontos h a kettőt megkülönböztessük.
Egyébként pontosan ami bejön, ha egy jó nő, közel ül hozzám: rágyújt egy cigire, persze én gyújtom meg neki. A cigit úgy tartja a kezében, h a csuklója tenyér felőli része felém néz (testbeszéd). Utána a szexi rúzsozott ajkaiból o betűt formálva, lassan az arcomba fújja a füstöt... hát az valami eszméletlen beindít.
Lehet itt a mellékhatásoktól félni de ilyenkor (mégegyszer megjegyzem jó nőről van szó) én inkább szexinek érzem.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!