Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook párkapcsolatot ki lehet tenni megosztás nélkül?
Én jelenleg egyedülálló vagyok, de már csak a félreértések elkerülése végett is kitenném, ha kapcsolatban lennék. Nem kell ömlengeni nyilvánosan, de még mindig jobb, mint állandóan magyarázkodni azoknak, akik bepróbálkoznak, mert azt hiszik, hogy szabad. A hülyékkel így sem lehet mit kezdeni, de a normálisak felfogják, és legalább ők nem zavarnak.
Most mondok egy hülye szituációt, nekem most tetszik valaki az ismerőseim közül, de nem egyértelmű, hogy van-e kapcsolata vagy nincs, sem kapcsolati állapotban nincs jelezve, sem másképp, és amikor beszélgettünk, akkor sem utalt ilyenre. A viselkedése alapján sem lehet biztosan tudni, mert több nőismerősével is olyan szinten jóban van, hogy azt akár többnek is lehetne gondolni, aztán lehet, hogy csak régi jó barátság és semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!