Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "javítani" egy párkapcsolatot?
Ez a fiú nem tisztel eléggé.
Ha nem szeretnél szakítani akkor magadra kell kicsit összpontosítanod. Fejleszd az önbizalmad, tudatosítsd magadban, hogy a sértései róla és nem rólad szólnak. Emelkedj felül ezeken, és emeld magaddal őt is.
Leírtál egy abuzív kapcsolatot. Szakíts vele minél hamarabb, ne félj, jobb lesz neked nélküle. Itt neked nincs mit javítgatnod, a barátod egy hatalmas bunkó.
Leírtál olyan szituációkat, amikben tök más reakció lenne elvárható - saját tapasztalatok alapján - ha pl. neked nincs kedved őt kielégíteni, egy normális férfi azt mondja, hogy jó, rendben, látja, hogy nem érzed jól magadat, megkérdezi mi a baj. Nem semmirekellőnek nevez. Egyébként én az első ilyen inzultálás után szedtem volna össze a cuccaimat és töröltem volna minden kontaktot vele.
Ha lelki segítség kell írj nyugodtan, tudok ajánlani oldalakat, ahol kaphatsz segítséget <3
20L
(Volt már szerencsém hasonlóhoz, menekülj, amíg lehet, csak lehúz. Senki nem érdemel ilyen bánásmódot.)
Bocs, hogy ezt írom, de ez teljesen tudatos viselkedés sok férfi részéről. Sértegetésekkel, durva beszólásokkal, elhanyagolással építi le tudatosan az önértékelésedet - ennek eredményeként pedig tulajdonképpen magához láncol, mert egy megtépázott önbizalmú ember képtelen ismerkedni, bókokat, impulzusokat befogadni a másik nemtől, emiatt teljesen el is szigetelődik tőlük.
Ez az állapot pedig tökéletes egy csomó pasinak, mert a párjukat be tudják fogni cselédnek és szexgépnek. Elveszik a nőtől, amit akarnak, ezen felül pedig magára hagyják - mert az önbizalma nem épülhet fel, az teljesen kizárt. Az ilyen férfi-manipuláció adja az alapját sok semmitérő, vacak kapcsolatnak, amiben a férfi boldog(de legalábbis jól elvan), a nő pedig lelki topronggyá válik.
Ugye nem árulok el nagy titkot ezek után, hogy ezen a kapcsolatnak csúfolt valamin inkább ne javíts meg semmit, hanem hagyd szépen magad mögött?
Köszönöm, tényleg minden sértő és nem sértő kommentet! Ez fog erőt adni!
Azért szeretném "megjavítani", mert talán a párom is sérült lelkileg és hátha rátudom világítani, h nem nekem van szükségem pszichológusra, hanem neki. Igen, lehet, h nekem is, de azért, mert kiégtem a kapcsolatunk alatt. Ha ilyen kiégés fajta van..
Nem szeretném azonnal feladni a dolgot, persze ha nem megy tényleg, akkor hagyni a fenébe.
Továbbá elvárja, h a fizetésem közelítse meg a 300.000Ft-ot, mert csak így lehet élni, ha az ő magas fizetése mellett én is sokat keresek. Én családi vállalkozásunkba vagyok benne, ez senkinek sem volt probléma, senki nem kötött ebbe bele, sőt sokan büszkék is voltak rám, h ennyire kiveszem a részemet a munkában, mert más szétdobná magát, h tartsák el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!