Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "javítani" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "javítani" egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, h a párom mellett teljesen más vagyok mint az exeim mellett voltam. Tudom, senki sem egyforma egy kapcsolatba, de én negatív irányban változom. Már a szexet sem kívánom. Persze, ez a páromnak is "köszönhető", ugyanis rengetegszer nem veszi magát észre és össze-vissza beszél velem... Múltkor reggel is nagyon fáradt, nyomott voltam reggel, alig bírtam felkelni, de ő kitalálta, h elégítsem ki orálisan. Sehogyan sem volt rá hangulatom, nem is kívántam az egészet, szóval mondtam neki, h nem. Erre ő totál megsértődött és elkezdett sértegetni, h : "semmirekellő p--cs@". Nem érzem úgy, h ezt megérdemelném. Dolgozom, tanulok, amit akarok azt saját magamnak veszem meg, soha semmit sem várok el, h ő vegye meg nekem. Ha valahova elszeretnék vele menni: kávé, kajálni, akkor is sokszor én fizetek, nehogy az legyen, h elvitetem magam. Na mindegy. Szóval nagyon rosszul érzem magam, szinte már depressziós is vagyok, nem kívánom a szexet, nem érzem magamat jól a bőrömben sem.. Sose voltam vékony se, mindig husis voltam és oda kell figyelnem a kajára. Ha odafigyelek, vagy olyan dolgokat veszek, akkor jön a szöveggel, h minek b*szom ki a pénzt az ablakon (miközben az én pénzem), DE közben meg bikinis, bomba alakos nőket nézeget a neten... Hogyan lehet javítani a kapcsolaton? Esetleg hogyan kellene neki változnia? Mindig elnézést kér amiért így viselkedik, de már unom a "megbánt, sírok, bocsánatot kér" szitukat... Ha nem változik akkor nincs más választásom, csak a szakítás... Mit tanácsoltok? Ő 26/F, én 24/N
2018. jan. 11. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű... Voltam hasonló "kapcsolatban", egy ilyen ember simán összetöri az önbizalmad, míg végül azt hiszed, a saját hibád, és csak neked kéne jobban igyekezni... Meg "amúgy se érdemelnél jobbat"..

2018. jan. 11. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy itt magaddal kene elso korben torodnod, mert neked is komoly terapiara lesz szukseged, ha egyszer vegre felnyilik a szemed. Ez egy bantalmazo kapcsolat. Meg vagy alazva. Manipulalva vagy egy beteg ember altal. Nem kidobni kell, meg javitgatni, hanem MENEKÜLNI!
2018. jan. 11. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Atyavilág...én abszolút türelmes ember vagyok,és a kapcsolat javítgatásának a híve,de ha valaki így bánna velem,mint amit te leírtál,akkor látna utoljára az életben,és még örülhetne ha nem töröm be az orrát...vedd már észre,hogy mekkora egy szenny emberrel vagy,itt már nincs mit javítgatni,nincs ilyen opciód!!! Szakíts AZONNAL!! Olyan lelki sebeket fog okozni,amiből majd évekig gyógyítgathatod magad. Fiatal vagy,szedd össze magad és lépj,hidd el sokkal jobb lesz utána! Különben egyre lejjebb fogsz csúszni!
2018. jan. 11. 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos rossz az alap elképzelés, ha sérült is szegényke nem jogosítja fel arra, hogy így bánjon másokkal.

A másik dolog, hogy te nem tudod őt és az ő lelki világát rendbe rakni helyette. Tudod van az a mondás, hogy csak azon lehet segíteni, aki kér segítséget. Na ez így is van. Sok év terápiára lenne szüksége a fiúnak, hogy ne egy másik nőn vezesse le a bajait, (már ha erre vevő lenne, de általában az ilyen típusú emberek észre se veszik, hogy mit csinálnak).

Ha nem szeretnél tönkremenni ebben a kapcsolatban ilyen fiatalon, akkor jobb ha lelépsz. Valószínűleg a srác fog találni egy másik lányt akit érzelmi boxzsáknak használhat.

2018. jan. 11. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha te ezt a fost meg akarod javítani, hajrá, de megsúgom: NEM fog menni, de TÉGED kicsinál majd teljesen.

Ha ő nem akar változni, akkor te a fejedtetejére is állhatsz.

Inkább hagyd ott a francba, és keress RTELMES férfit.

2018. jan. 11. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!