Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy nem akarok társaságot, se bulizni, se piálni csak egy párkapcsolatot semmi mást?
Tegnap voltam haveri társasággal szilveszteri bulizni és már egyre inkább kiábrándulok a bulizásokból a társaságokból, mert nem vágyom ezekre. Nem szeretek inni, nem szeretem a hangos zenét, táncolni se, csak arra, hogy legyen egy barátnőm akit szeretek. Ez a társaság se annyira szimpatikus és nem is vágyom más társaságra.
Úgy érzem 28 évesen kinőttem már ebből, igaz előtte se szerettem annyira bulizni, de már egyenesen utálok. Viszont azt se szerettem, hogy azzal traktálnak, hogy járjak el sokat, ha ismerkedni szeretnék. Minek járjak el, ha nem szeretek?
Azt válaszold meg magadnak kérlek, hogy ha a párod nélküled szeretne lenni valamilyen programon, azt hogyan tudnád megélni.
Keress olyan társaságot amiben jól érzed magad. És viselkedj úgy, ahogy neked jó, ne ahogy elvárják.
Üdv a klubban! Csak én egy dekáddal öregebb vagyok kb. :-)
Mondjuk nálam annyi a csavar, hogy ha olyan a társaság, akkor nagyon szívesen velük tartok, de egy ilyen ad-hoc szedett-vedett ismerősnek az ismerősei style, az nekem sem jön be. Inkább a szűkebb baráti kör és a barátnő oldalon szintén. Ja várj, nincs barátnőm x-D
Egy közös jó billiárd, bowling stb. az pedig baromi jó! Én sem szeretem amúgy a hangos zenét. Kocsiban is max félhangosan ha van olyan "szám" amit nagyon szeretek, de aztán vissza is veszem. Legutóbb egy Bach tétel volt amire feltekertem a hangerőt :-P (igen, tényleg) :-D
Fharminconteteje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!