Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztényként nőttem fel. Most viszont normális kapcsolatot akarok.25F (? )
Szóval röviden. 25 éves férfi vagyok, tizenegynehány éves korom óta keresztényként éltem, tehát még szűz vagyok.
Ebben a szellemiségben nevelkedtem, ilyen körökben nőttem fel. Mostanra jutottam el oda, hogy én ezt nem biztos, hogy nagyon folytatni akarom. Tetszik sok dolog a kereszténységben, de elég sok dolog nem. Nem szaporítom a szót, a lényeg, hogy normális párkapcsolatot szeretnék kialakítani, házasság előtt együtt szeretnék élni a párommal, hogy megtudjam passzolunk-e, és minden ilyesmi, amit a józan ész ezzel járónak társul.
Szerintetek őszintén mondjam el társkeresésnél, hogy ez a helyzet? Nem vagyok tökkelütött bénázós fajta, nem azért nem feküdtem le eddig senkivel, mert nem volt rá lehetőségem.
Most se szeretnék egyéjszakás kalandot, párkapcsolatban szeretném elveszíteni a szüzességemet is, olyannal, akit szeretek.
A korombeli lányok hogyan viszonyulnának egy ilyen helyzethez? Lenne, aki elfogadná?
Siman, de nem lenne hanem lesz, felteve ha tenyleg igaz, hogy nem vagy az a tokkelutott benazos fajta.
Az emberek nem a tokeletest keresik, abba semmi izgalmas nem lenne. Az ismerkedes nem ugy kezdodik, hogy amugy vallasos vagyok es szuz. Ezt ugyis erezni fogod, szerintem nalad mas problemak lesznek, pl. A fizikalitassal kapcsolatban, de lehet nincs igazam.
Ur isteeeeen. .........
Xd sztem gaz irj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!