Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találkozik élőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkozik élőben az ember gyereke olyan lányokkal mint akik itt vannak páran?

Figyelt kérdés

Teljesen megértem őket, hogy nem ismerkednek online..

De akkor itthon kb ez a pár fő létezik ilyen beállítottságú..

Egyszerűen tiszta ideg tudok lenni néha ahogy olvasom és sorban pipálom az ideáljuk tulajdonságait...de hát ugye nem írok senkire mert én sem itt akartam ismerkedni..

sakk matt

2018. ápr. 25. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%

????

Tudod hány ember itt éli a nem létező életét?

A nőkre kifejezetten igaz, hogy a százalékokra mennek, szal lehazudják a csillagos eget.

2018. ápr. 26. 01:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy nem feltűnőek? Nem öltöznek kirívóan, nem traktálják a fejüket kilónyi sminkkel stb. Bizonyára ott vannak, csak nem veszed észre őket
2018. ápr. 26. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:
#12: Oké, de mire gondolt a költő? :D Milyen tulajdonságú itteni felhasználókra? A 40-es elvált nőkre, a 20-as fiatal pipikre?
2018. ápr. 26. 18:34
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 nekem úgy jött le, hogy személyiségben, gondolkodásmódban "ideálok", de persze én is csak találgatok :D
2018. ápr. 26. 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Én inkább egyikkel sem találkoznák, főleg, azokkal nem, akikkel pár nap, hét privát volt.
2018. ápr. 26. 20:04
 16/20 A kérdező kommentje:

cukik vagytok.. :)

természetesen nem tudnám pontosan elmondani mit keresek

de azt azért elárulom, hogy a természetes szépség ami igazán vonz,

én sem csinálok magamból macsót pedig ami a kitartásomat illeti meglennék vele hamar

de nem..inkább álljon szóba velem fanyalogva vki majd alig tudjunk leállni a témával mint fordítva

2018. ápr. 26. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Talán mert több időt töltesz ezen az oldalon, mint az életben? :)
2018. ápr. 26. 21:24
 18/20 A kérdező kommentje:
:)..azért neem
2018. ápr. 26. 21:33
 19/20 anonim ***** válasza:
#11 Igazad van, holnap a százalékainkból veszünk kaját, meg fizetjük be a csekkeket. Te sem futsz százon... :D
2018. ápr. 26. 22:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Huh.

Értem az elkeseredést. De engem speciel az húzott ki ebből, hogy pontosan elképzeltem a leendő párom. Kérni kell! Tényleg. Nyilván spirituális beállítottságú vagyok, de eddig mindig működött. A jelenlegi párommal jegyben járok, és igen harmókius a kapcsolatunk. Semmit nem veszíthetsz ha kipróbálod. Sok sikert kívánok. :) 26/N

2018. ápr. 27. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!