Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek honnan jöttek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek honnan jöttek, ezek a logikátlan exes viccek?

Figyelt kérdés

Épp olvastam egy ehhez hasonlót 'Szóval az exemmel jársz? Épp pizzát eszek, szólj ha abból is kéred a maradékot'

Őszintén, mindenki valakinek az exével jár :D Ő is, valakinek az exének udvarol jobb esetben, mert azaz általános manapság már, hogy nem egyből házasság az első férfivel/nővel az életünkben.

Szerintetek kitalálta ki ezeket a gyökér vicceket? :D

2018. ápr. 22. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Valami társadalomkritikus, aki belefáradt abba, hogy sírjon rajta. Amúgy tényleg elég szomorú.

31/f

2018. ápr. 22. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi a bajod vele? Van szőke nős, rendőrös és lehet sorolni.

Neked vicces, nevetsz rajta, nem vicces, fapofát vágsz hozzá.

2018. ápr. 22. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Az alacsonyabb rendű emberi EGO mindent megtesz, hogy védje magát.Ebben az esetben a vicc a gyengeség és a vélt sérelem leplezésére szolgál, részben magát nyugtatja vele, részben mások előtt akar domináns pozícióban látszani az exével szemben, mert nem tudja elfogadni, hogy ő vele szakítottak bármilyen okból kifolyólag.Az elengedésképtelenséghez kötődő viselkedésmechanizmus.

Ha bővebben érdekel a humor témája pszichológiai aspektusból akkor jó ki indulási pont lehet: Ma még nem nevettem - Bagdy Emőke - Pap János könyve.

Rengeteg érdekességet lehet olvasni benne, például, hogy aki agresszív humort alkalmaz és mások előtt próbál egy harmadik félt lejáratni az a gyengeségeit igyekszik palástolni, stb.

Szép estét!

2018. ápr. 22. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A szőke nős viccen még csak mosolygok, bár én is szőke vagyok, mert van vicc benne, pl az egeres, ahol a sarokba kattingat, de szó szerint :D

de ezt a pizzás , exes dolgot sokan teljesen komolyan gondolják, nem feltétlen viccként :D Hanem ahogy utolsó írja, egoból, igazságérzetből :D

Számomra szánalmas, sajnos ez esetben én is valaki maradék pizzáját rágom :D És valaki az enyémet is rágja, jó étvágyat :D

2018. ápr. 22. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Egó és sértettség. Rengeteg érzelmileg instabil, megkeseredett nő szeret ilyen szövegekkel visszavágni, hogy keménynek és lazának mutassa magát. Ha megnézed az oldalon lévő válaszokat, akkor rájössz, hogy milyen szintű embereknek jönnek be ezek a gáz viccek. Az egyik kérdésnél pl. ki lett hozva egy nőtől, hogy mivel az ismerőseinek egy része sörözéskor félrelépett, ezért minden hapsi félrelép, aki sörözik... :D Hemzsegnek a neten az ilyen nők.
2018. ápr. 22. 23:44
 6/7 A kérdező kommentje:
és azért a férfiak sem szentek :D
2018. ápr. 25. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Ez teny! :D Csak a pasik jellemzoen elintezik a dolgot annyival, hogy a csaj egy ribi.
2018. ápr. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!