Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbocsát akkor miért szakít? Logikátlan nemde?
Figyelt kérdés
megcsaltam a barátnőmet de bevallottam(csak egyszer,amúgy a nővérével). Ő megbocsátott mert inkább a nővérére haragszik azonban nem folytatja velem...számítottam arra hogy azt mondja hogy "ez megbocsáthatatlan, szemem elé se kerülj" meg arra is hogy esetleg ad még egy esélyt. de ez érthetetlen.mit érek most a megbocsátással tulajdonképpen?2013. nov. 9. 21:42
1/9 anonim válasza:
Mert ami nem megy azt nem kell erőltetni
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy nem haragszik rád, nem haraggal váltatok el, de ennek itt vége szakad, nincs tovább értelme, hiszen a bizalom elveszett. Abból pedig, hogy nem bízik benned nem következik, hogy utál.
3/9 anonim válasza:
azt éred, hogy tett neked egy szívességet és nem gyűlöl. csak kirak, helyesen
4/9 anonim válasza:
megbocsàjtott de bìzni nem tud benned felejteni sem tud ès nagyobb hibàt nem is kovethettetek volna el az exed novèrèvel. jèzusom, te egy beteg vagy!
5/9 anonim válasza:
Bizony, ahogy a 2-es mondja: nem Te érsz a megbocsátásával bármit, hanem ő. Jó ember lehet. (sajnálhatod, h elszúrtad a kapcsolatotokat)
6/9 A kérdező kommentje:
nem értem a gyk-t hogyha én megbocsát-ot írtam akkor az miért tesz bele j-t. tudom hogy manapság már a j-s is elfogadott de azért nem kéne felülírni a szintén jót(de ez mondjuk mellékes csak nem akartam hogy ezen lovagoljanak)
2013. nov. 9. 21:45
7/9 anonim válasza:
Könnyebb úgy lezárni egy kapcsolatot, ha nem tányért dobálva, üvöltözve történik a szakítás, hanem normálisan megbeszélve a dolgokat. Így kisebb eséllyel marad életre szóló seb valamelyik félben.
Egyébként nem neked tett szívességet azzal, hogy megbocsájtott neked, saját magának könnyíti meg a továbblépést. Viszont úgy érzi, nem működik a kapcsolat, ezért szakított veled.
8/9 A kérdező kommentje:
de akkor nem lehetetlen később ezt felmelegíteni??...csakmert ha egy csomó ajtócsapkodós szakító újra összejön akkor pont ne nekünk menne ?????
2013. nov. 9. 22:03
9/9 anonim válasza:
A megbocsátással nem neked tett szívességet. A saját maga lelkén könnyített. Én is megbocsátottam az exemnek aki megcsalt, de nem azért mert bármit is akarok tőle. Nekem kellett volna nap mint nap együtt élnem a haraggal, nem neki. Ha szeretném még sem adnék neki újabb esélyt arra, hogy átverjen, mert tudom, hogy megtenné. Épp olyan önző ő is mint például te. Még hogy mit érsz a megbocsátással:D Talán ha nem hinnéd, hogy minden csak rólad szól, akkor nem lenne érthetetlen. Egyébként ha nem muszáj ne valld be a megcsalást. Undorítóbb mint megcsalni valakit. Azért mert átteszed valaki másnak a vállára ennek a súlyát. Egyedül kellett volna elszámolnod a lelkiismereteddel, és igen, fosni még egy jó darabig, hogy mi van ha kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!