Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férfiak költeni nem akarnak a benzinpénzen kívül de azt elvárjak hogy lefeküdjünk velük az első talin? Vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyravágyó és a költés alatt nem azt értem hogy vegyen nekem valamit sőt egyáltalán nem kell!

Itt arra gondolok, hogy tegyük fel van egy férfi akivel talalkozok. Lejön hozzám de nem megyünk el sehova nem megyünk el állatkertbe nem megyünk el múzeumba nem megyünk el sehova csak ülünk a kocsiba és beszélgetünk , gondolja egy kicsit beszélgetek vele lehazudom a csillagot az égről utána meg feküdjön le velem mert lejöttem hozzá és nincs szex?

Komolyan mondom én többet nem találkozok egy férfival sem mert mind undoritoak!

Az első csókom úgy történt hogy lejött hozzám egy fiú ültünk egy kisbuszban, ott voltunk vagy 7 en, és megszólal hogy adj egy csókot , mondtam neki hogy nem adok erre ő megkérdezte hogy minek mentem ki akkor?

És mindegy fiú elvarja hogy első talin szex legyen ha meg úgy látják hogy nem lrhet könnyen lefektetni odébb állnak!

Akkor a mai világban így zajlik egy ismerkedés?

Ha nem fekszek le vele első talin , akkor kéretem magam , ha lefekszek vele tudjuk mit gondol rólam, akkor mi a helyes?

A legtöbb lány ismerősöm már első de max 2 talin oda adja magát és nekem ettől hányingerem van.

Egy szűz lány.

2018. ápr. 21. 02:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is, a szex nem valuta, neked és a fiúnak is előnyös kimenetel.

NE ÜLJ BE KOCSIKBA!!!!!!!!!!!!!! Biztos elmondták már neked mások is, de könyörgöm, vigyázz magadra nagyon, nem akarunk lányokat találni több darabban tavakban.

Legyenek magasabb elvárásaid, ne egetrengetőekre gondolj, hanem amiket te is tudsz teljesíteni. Pl. olyan meghívást fogadj el, amit te is viszonozni tudsz anyagi értékben. Nekem ez, mikor még randiztam, káve+süti vagy sör+nasi volt.

Ezzel szemben viszont a barátommal, akivel most 4 éve vagyunk együtt lassan, lefeküdtem első randin. Szóval sose tudod, mindig hallgass a megérzéseidre, ha bármivel kapcsolatban rossz előérzeted van, fuss.

Vigyázz magadra és sok sikert :)

2018. ápr. 21. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Látom itt mindenki bkv fun pesti. Nos hölgyek úrak 3.neműek. Van vidék is,itt a buszon sajnos veszélyesebb egy csinos lánynak mint a kocsiban,ott 1-1ellen vannak, buszon 5-10 15századi migráns kap el ha olyan van. Gondolom itt mindenki a kékfény/riasztás műsorokon szocializálódott. Múltkor a kiscsajt a vonat wcn fogdosták meg. Ic meg csak nagy városokban áll meg.

Szóval mi falusiak...sajnos autóval járunk . Felénk nem is merűl fel,hogy valaki valakihez ne űljön be....

Nemcsak BuzaPest a világ. Vagy legyek olyan mint ti??Ott biztos mindenki drogos. :))

2018. ápr. 21. 19:07
 13/15 Lifeishard ***** válasza:
#12-es, ez kemény volt. :D
2018. ápr. 21. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azokkal a válaszolókkal, akik szerint igazán elgondolkozhatnál rajta, hogy miért mindig ilyen férfiakkal akadsz össze, akik csak egy „autós randira” hajlandóak elvinni, és ezt tekintik ismerkedésnek.

Már a találkozó előtt meg lehetne beszélni, hogy mit szeretnétek csinálni, és így el tudnád dönteni, hogy akarsz-e találkozni, vagy nem felel meg neked, amit tervez a fiú. Nem kell azonnal étterem, vagy valami olyan hely, amit te sem engedhetsz meg magadnak anyagilag, de egy kávé/tea, sütemény, utána egy séta, belefér, és akkor mégsem az autóban ültetek csak. Lefeküdni pedig senkivel sem kötelező, bármikor visszautasíthatod.

2018. ápr. 22. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:

én tiltottam elsőnek a kocsitól..

pedig vidéki, autóval járó vagyok..nem kell a szöveg

sok baj megelőzhető..

2018. ápr. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!