Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya lányok/nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányok/nők! Mennyire vagytok zárkózottak? A bókokat hogyan fogadjátok?

Figyelt kérdés

Én "érdekes" arcú srác vagyok, szívesen próbálkozom ilyen nőknél is, de azt tapasztaltam eddig hogy nagyon zárkózottak.

F/27

2018. ápr. 20. 20:20
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
64%

"Nem szoktam írni hogy mivel foglalkozom...se azt hogy hol élek...meg hogy mennyit keresek.." - Voltál mosogató, munkanélküli, ez az építésen kisegítő emg fene emlékszik ilyen olyan minimálbérrel, alatta, volt bajod a magyar nőkkel, volt hogy nemsokára ide költözöl meg a fene se tudja már számon tartani, pedig elég jó a memóriám.

"Alkoholista az vagyok, viszont egy ideje nem iszom." - Volt hogy épp alkoholista vagy, épp leszokóban vagy, évek óta nem iszol...

"Mi érdekel még? Miben hazudtam szerinted angyalka?" - Nem érdekel semmi veled kapcsolatban, csak azt szeretném ha nem rontanád tovább az oldal színvonalát a hülye kérdéseiddel, van elég a segítséged nélkül is. Mindenben hazudtál már a korod kivételével és nem vagyok angyalka te lekezelő barom.

2018. ápr. 21. 20:04
 32/48 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Nem is értem miért kéne nekem bármit felsorolni hogy miben hazudtál, elég rákattintani bármelyik másik kérdésedre. Jelentettem hátha megint tiltanak végre.

2018. ápr. 21. 20:10
 33/48 A kérdező kommentje:

nem szoktam a munkámról írni...nem olvastál elég figyelmesen... de mindegy.

az oldalról pedig nem fogok eltűnni, csakazértsem.

nagyon zavarlak kiscicám?

2018. ápr. 21. 20:11
 34/48 anonim ***** válasza:
64%
Szoktál írni a munkádról hazudós Balázska. Jah, szóltam hogy nem jön be a lekezelő stílus, azért kiscicázol most meg? Szánalmas vagy ember :D Csodálod ezek után hogy a kutyának se kellesz?
2018. ápr. 21. 20:18
 35/48 A kérdező kommentje:

Szerintem meg összekavarodtak a buksidban a kérdéseim.

Én csak a mekis melómról írogattam itt. A többi hasonló kérdésben max. feltételeztem hogy ha ezt vagy azt csinálnám stb.

Na de kiscsillag, miért vagy ennyire rámállva tényleg?

2018. ápr. 21. 20:46
 36/48 anonim ***** válasza:
61%
Mert annyira béna kérdéseid vannak hogy nem bírom megállni, hoy ne reagáljak (nyugi nem csak a te hülye kérdéseidre írok, van még néhány visszajáró agyalágyult).
2018. ápr. 21. 21:08
 37/48 A kérdező kommentje:

Nem az lehet hogy titokban szeretsz kistáska?

Te vagy a titkos koalamackóm.

Amúgy csinos nő vagy?

2018. ápr. 21. 21:19
 38/48 anonim ***** válasza:
64%
Csinos vagyok és foglalt is. Se a kinézeted se a személyiséged nem jön be, úgyhogy ezt benézted. Elég béna a nyomulós dumád, kezdesz untatni. Majd tali a kövi hülye kérdésednél.
2018. ápr. 21. 21:36
 39/48 A kérdező kommentje:

Remélem már a pasidnak is meséltél rólam. :)

Jó hahotázást rajtam, nevessetek nagyokat :)

A nyomorult Balázskán.

2018. ápr. 21. 21:41
 40/48 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Balázska

2018. ápr. 21. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!