Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya lányok/nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányok/nők! Mennyire vagytok zárkózottak? A bókokat hogyan fogadjátok?

Figyelt kérdés

Én "érdekes" arcú srác vagyok, szívesen próbálkozom ilyen nőknél is, de azt tapasztaltam eddig hogy nagyon zárkózottak.

F/27

2018. ápr. 20. 20:20
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
A pásztorkutyás korszakban sikerült megismernem nem tudom előtte mik voltak, viszont a témaválasztásod, a stílusod, meg hogy fordítva írod a kort és a nemet elég hamar lebuktat.
2018. ápr. 20. 23:50
 12/48 A kérdező kommentje:
és amúgy van velem valami bajod kedves 84 % os? :)
2018. ápr. 20. 23:52
 13/48 anonim ***** válasza:
61%

Nem érdekelnek a fériak már rég eldöntöttem,és ez a döntés nem csak addig szól míg "bókolni"kezd vagy bepróbálkozik valaki. Amúgy nem vagyok zárkózott,vannak barátaim, szinte mindenkivel jó viszonyt ápolok a környezetemben,vagyis jól elvagyok,de a pasik nem érdekelnek.Persze hozzá kell tenni,hogy nem is próbálkoznak, össz-vissz néhány igénytelen, pasi hívott a vasútállomás mosdójába,meg a diszkó mögé szexelni, vulgáris kifejezésekkel kísérve,amit nyílván kihagytam. Normális bókokat meg csak lányoktól,nőktől kapok, "köszi,te is csinos vagy"+ mosollyal fogadom ,de nem hiszem el őket.

21/L

2018. ápr. 21. 08:37
 14/48 anonim ***** válasza:
60%
És még onnan is felismerhető vagy,hogy felváltva írogatsz ki "bomba nős-önsajnáltató" -kérdéseket,amikben siránkozol,hogy a plázacicák miért nem csúnya pasikkal kezdenek, és "csúnyanős-hímsovén" kérdéseket, melyben igyekszel lejáratni a nem bombanőket. Pl.tavaly nyàrán volt az az a diagramos -dömpinged,amikor 2 naponta kiírtad, hogy igaz-e amit a társkeresős diagramm állí, miszerint a nők szexpiaci értéke lecsökken 30 felett, és miért nem fogadjàk el ezt az idősebb nők. Mostanában meg azzal operálsz, hogy minden nőnél több ezren próbálkoznak, a nőknek csak válogatniuk kell, nektek meg milyen nehéz...Vagyis jól felismerhető stílusod van,hiába változtaod a neved. Csak azt nem értem hogy tudsz ennyiszer visszaregisztrálni? Azt mind értjük hogy miért tiltanak le mindig...
2018. ápr. 21. 08:57
 15/48 anonim ***** válasza:
64%
Az a bajom veled hogy folyamatosan idióta kérdéseket írsz ki, nem értem miért trollkodsz egyfolytába ezen az oldalon. Felteszem figyelemhiányod van azért nem bírsz elszakadni innen, mert egyszerűen ez már nem normális. A fő problémám meg hogy egy csomó kérdésedben lekezelő és lenéző vagy a nőkkel, de ezt előttem kifejtették már.
2018. ápr. 21. 12:17
 16/48 anonim ***** válasza:
nekem id van Képem Balázskáról, szibesen továbbitom. :)
2018. ápr. 21. 13:54
 17/48 A kérdező kommentje:

" Az a bajom veled hogy folyamatosan idióta kérdéseket írsz ki, nem értem miért trollkodsz egyfolytába ezen az oldalon. "

Nem érzem trollkodásnak, én csak kérdezgetek itt.

Egyébként szociopata vagyok, szóval tényleg nem vagyok ép szellemileg.

2018. ápr. 21. 14:35
 18/48 anonim ***** válasza:
78%

"Egyébként szociopata vagyok,tényleg nem vagyok ép szellemileg".

Észrevettük😪

2018. ápr. 21. 14:46
 19/48 anonim ***** válasza:
9%
Aha és szakember állapította meg vagy a google? Mert pl a szociopaták egyik jellemzője hogy könnyen teremtenek kapcsolatot, mert tudják hogy kell másokat befolyásolni és manipulálni, kiszúrják más gyengeségeit és lazán kihasználják. Ezzel szemben a kérdéseid alapján gőzöd sincs hogy kell más emberekkel érintkezni. Keress fel egy jó pszichológust inkább.
2018. ápr. 21. 14:50
 20/48 A kérdező kommentje:

gondolom az fel se merül benned hogy én nem akarok emberekkel mindenféle kapcsolatot kialakítani..

nem szeretem őket.

viszont semmifajta érzelmem nincsen, az meg szociopata jellemző, ha tetszik, ha nem.

2018. ápr. 21. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!