Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányok/nők! Mennyire vagytok zárkózottak? A
bókokat hogyan fogadjátok?
Figyelt kérdés
Én "érdekes" arcú srác vagyok, szívesen próbálkozom ilyen nőknél is, de azt tapasztaltam eddig hogy nagyon zárkózottak.
A pásztorkutyás korszakban sikerült megismernem nem tudom előtte mik voltak, viszont a témaválasztásod, a stílusod, meg hogy fordítva írod a kort és a nemet elég hamar lebuktat.
2018. ápr. 20. 23:50
12/48 A kérdező kommentje:
és amúgy van velem valami bajod kedves 84 % os? :)
2018. ápr. 20. 23:52
13/48 anonim válasza:
Nem érdekelnek a fériak már rég eldöntöttem,és ez a döntés nem csak addig szól míg "bókolni"kezd vagy bepróbálkozik valaki. Amúgy nem vagyok zárkózott,vannak barátaim, szinte mindenkivel jó viszonyt ápolok a környezetemben,vagyis jól elvagyok,de a pasik nem érdekelnek.Persze hozzá kell tenni,hogy nem is próbálkoznak, össz-vissz néhány igénytelen, pasi hívott a vasútállomás mosdójába,meg a diszkó mögé szexelni, vulgáris kifejezésekkel kísérve,amit nyílván kihagytam. Normális bókokat meg csak lányoktól,nőktől kapok, "köszi,te is csinos vagy"+ mosollyal fogadom ,de nem hiszem el őket.
21/L
2018. ápr. 21. 08:37
14/48 anonim válasza:
És még onnan is felismerhető vagy,hogy felváltva írogatsz ki "bomba nős-önsajnáltató" -kérdéseket,amikben siránkozol,hogy a plázacicák miért nem csúnya pasikkal kezdenek, és "csúnyanős-hímsovén" kérdéseket, melyben igyekszel lejáratni a nem bombanőket. Pl.tavaly nyàrán volt az az a diagramos -dömpinged,amikor 2 naponta kiírtad, hogy igaz-e amit a társkeresős diagramm állí, miszerint a nők szexpiaci értéke lecsökken 30 felett, és miért nem fogadjàk el ezt az idősebb nők. Mostanában meg azzal operálsz, hogy minden nőnél több ezren próbálkoznak, a nőknek csak válogatniuk kell, nektek meg milyen nehéz...Vagyis jól felismerhető stílusod van,hiába változtaod a neved. Csak azt nem értem hogy tudsz ennyiszer visszaregisztrálni? Azt mind értjük hogy miért tiltanak le mindig...
2018. ápr. 21. 08:57
15/48 anonim válasza:
Az a bajom veled hogy folyamatosan idióta kérdéseket írsz ki, nem értem miért trollkodsz egyfolytába ezen az oldalon. Felteszem figyelemhiányod van azért nem bírsz elszakadni innen, mert egyszerűen ez már nem normális. A fő problémám meg hogy egy csomó kérdésedben lekezelő és lenéző vagy a nőkkel, de ezt előttem kifejtették már.
2018. ápr. 21. 12:17
16/48 anonim válasza:
nekem id van Képem Balázskáról, szibesen továbbitom. :)
2018. ápr. 21. 13:54
17/48 A kérdező kommentje:
" Az a bajom veled hogy folyamatosan idióta kérdéseket írsz ki, nem értem miért trollkodsz egyfolytába ezen az oldalon. "
Nem érzem trollkodásnak, én csak kérdezgetek itt.
Egyébként szociopata vagyok, szóval tényleg nem vagyok ép szellemileg.
2018. ápr. 21. 14:35
18/48 anonim válasza:
"Egyébként szociopata vagyok,tényleg nem vagyok ép szellemileg".
Észrevettük😪
2018. ápr. 21. 14:46
19/48 anonim válasza:
Aha és szakember állapította meg vagy a google? Mert pl a szociopaták egyik jellemzője hogy könnyen teremtenek kapcsolatot, mert tudják hogy kell másokat befolyásolni és manipulálni, kiszúrják más gyengeségeit és lazán kihasználják. Ezzel szemben a kérdéseid alapján gőzöd sincs hogy kell más emberekkel érintkezni. Keress fel egy jó pszichológust inkább.
2018. ápr. 21. 14:50
20/48 A kérdező kommentje:
gondolom az fel se merül benned hogy én nem akarok emberekkel mindenféle kapcsolatot kialakítani..
nem szeretem őket.
viszont semmifajta érzelmem nincsen, az meg szociopata jellemző, ha tetszik, ha nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!