Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen zárkózottak a 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen zárkózottak a 40 körüli nők?

Figyelt kérdés
Néha talál egy egy beszélgető társat az ember, de tiszta paranolyásak a hölgyek, hogy ha pasi akkor csak dugni akar. Természetesen ez nem így van, bőven elég a páromat rendben tartani. Azért még jót lehet beszélgetni, meghalgatni a másikat, igaz va n aki ezt is "kis megcsalásnak veszi" .
2015. nov. 27. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
minek kell 40es nö, ha ott a párod?
2015. nov. 27. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt sem láttam még így leírva: paranolyásak

Ez lett volna a helyes: paranoiásak

No, a kitérő után, nem minden 40 körüli ilyen, de nyilván ennyi idős korra az ember már csalódhatott eleget, hogy óvatosabb legyen. Ha csak beszélgetni akarsz, akkor meg keress közösségeket.

2015. nov. 27. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Én éppen az ellenkezőjét tapasztalom, egy 40-es nőt sokkal könnyebb megszólítani, sokkal könnyebb közös témát találni. A hiba az ön készülékében van ... :-P

(Mondjuk ez: "paranolyásak " tényleg üt :-D :-D, dobtam egy hátast :-D)

2015. nov. 27. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Izé... Nem zárkozottak csak nincsenek pedo hajlamaik, hogy a gyerekükkel nagyjából egyidős figurával legyenek. Pl egy 43 éves nőnek simán lehet 18-20 körüli gyereke. Mit akarnaa tőled? Nincs kedve asszisztálni egy anyakomplexusos ficsúrnak.
2015. nov. 27. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a helyesírás leckét. :-)

Utolsó, 43 vagyok.

2015. nov. 27. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Magyarul flörtölni akarsz, de nem megy és ezt a nőkre fogod :-P Ez a hozzáállás így magában megválaszolja a kérdést :-P És igen is pl. a helyesírás egy alap dolog, főleg ebben a korban ;-)

#3-as voltam, 41/F

2015. nov. 27. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
40 éves nő vagyok, nem olyan rége még aktívan társkeresőztem. Viszont van életem, munkám, gyerekem, ezért csak olyanokkal beszélgettem, akikben potenciális partnert láttam. Régen nem így volt, lett néhány barátom, de ez pont elég is, többre nem is jutna időm, energiám. Szóval értem én, hogy te unatkozol, de mástól ne várd, hogy rendelkezésedre álljon. Vannak szintén házas nők, akik imádnak flörtölni, keress egy ilyet és meg van oldva, de ne erőltesd rá magad olyanokra, akik nem beszélgetni szeretnének.
2015. nov. 27. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Túl sok rossz tapasztalatot gyűjtöttek
2015. nov. 27. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívesen beszélgetnék Én is 40+ hölggyel!
2015. nov. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!