Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a férjed a nővéréne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a férjed a nővérének vásárolna autót mig te tömegközlekedsz?

Figyelt kérdés

Az autó ára 4 millió forint.

Nekem nem vásárol és ha venne azt is maximum 1,5 millióért használtan. Kevés a fizetésem nem tudok belőle autót venni. Úgy gondolom sok férfi a feleségének is biztosít autót ha szükséges és megteheti és nem a nővérének vásárol. A nővére is elég rosszul keres de ő egész életében autóval járt.

2018. ápr. 20. 15:27
1 2 3 4
 31/40 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Hát, ez elég betegesen hangzik, túl azon, hogy törvényellenes is, hiszen nem jön létre a közös vagyon, amibe a törvény szerint minden, a házasságkötés óta bármelyikőtök tulajdonába került vagyontárgy/pénzösszeg beletartozik.
2018. ápr. 20. 22:29
 32/40 anonim ***** válasza:
52%

Megértem a felháborodásodat, de ugy tűnik a béke érdekében le kell nyelned ezt a békát. Nyilván az anyagiak nem mostanában alakultak igy, hanem mindig is ilyen volt. Ha a családi kasszából lett kivéve a pénz, sajnos sok mindent nem tehetsz.

A saját dolgod megkönnyitésére megkéred a férjed, hogy vigyen el bevásárolni, ha már az autoját nem vezetheted.

A leírásodból úgy tűnik, hogy nem igazán idilli ez a házasság, hiszen magad is ugy fogalmaztál kívülállónak érzed magad. Máskor is fordult már elő, hogy így viselkedett a férjed? A nővérének nincs férje/családja?

Nem vagyok a válás híve, de aki egy háztartási alkalmazottnak nézi a feleségét, aki olykor szétteszi a lábát, én elgondolkodnék, hogy biztos ezt akartam-e.

2018. ápr. 20. 22:56
 33/40 A kérdező kommentje:
Van férje, de neurológiai betegség. Gyerekük nincs.
2018. ápr. 20. 23:12
 34/40 A kérdező kommentje:
De neurológiai betegséggel diagnosztizált korlátozott munkaképességű ember aki hozzám hasonlóan a családi perifériára van szorítva.
2018. ápr. 20. 23:13
 35/40 anonim ***** válasza:
80%
Én megmondanám neki, hogy jó, akkor mostantól majd a nővére főz, mos, takarít és hozzá menjen dugni is, majd keresnék magamnak lakást stb. és a következő lépés a válás lenne. Ez szerintem egy borzasztó megalázó, kiszolgáltatott helyzet, én nem lennék hajlandó ilyen körülmények között élni. Nem arról van szó, hogy nekem 4 millás autó kell a seggem alá vagy ilyesmi, de egy olyan embernek, aki szarba se néz és ilyen módon viselkedik velem, így gondolkodik a "kapcsolatunkról", egyszerűen nincsen helye az életemben.
2018. ápr. 21. 00:50
 36/40 anonim ***** válasza:
85%

Hogy mehettél bele ebbe? Te nem vagy ép komolyan..

Azért, mert a lakásában lakhatsz te viszed az egész háztartást?

Nevetséges. Ez sima kapcsolatnál sem korrekt. Ha meg mindent feleztek, mint a rezsi/kaja, akkor minek háasodtatok össze? Hogy leírhassa a családi adókedvezményt a cégből, amihez neked semmi közöd? Vagy nem is értem.

Nemtudom, hogy van e gyerek, de ne szülj neki.

Egyébként, ha a szülei befektették a saját pénzüket neki, akkor jó, hogy nincs közöd hozzá, viszont a családi vállalkozáshoz, ami az ő munkahelye, onnan minden bevétel téged is illetne.

Nem tudom, hogy van e szerződés, de ha nincs, szereznék egy nagyon jó ügyvédet, és mindent vinnék, ami jogosan nekem jár a férjem bevételeiből.

Hogy tűrhetted el évekig ezt?

Amúgy a lakásod gondolom ki van adva, de nem éri meg egy bérleti díjnyi összegért egy nagy lakásra és egy másik emberre takarítani és főzni. Te kvázi azért a pénzért cserébe végzed a házimunkát. Megéri ez neked?

Ne a nővérén verd el a port, a férjed az egyedüli gerinctelen itt, te meg a balek.

2018. ápr. 21. 07:06
 37/40 A kérdező kommentje:

Nincs gyerek, szerződés nincs de nem tartok igényt az anyagi javaikra.

Igen én vezetem a háztartást, de ez nem olyan nehéz mert csak 78 négyzetméter a lakás. Nem egy kétszintes ház. Ha csak a háztartás lenne a gond nem szólnék.

Fiatalabb voltam, tapasztalatlan. Most 29 vagyok én, a férjem 40.

2018. ápr. 21. 22:46
 38/40 Lifeishard ***** válasza:
50%
Nézd, neki is van igazsága (elvégre, ahogy írod, sokáig a nővére gondoskodott róla), és neked is van igazságod (te vagy a felesége). A baj az, hogy nem tudjátok megtalálni az egyensúlyt, ebben pedig mi, külső szemlélők (mivel nem látjuk a mérleg összes szerkezeti elemét) nem si fogunk tudni segíteni.
2018. ápr. 21. 23:26
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Remek, a 11 évvel idősebb pasi befüzte a kiscsajt, hogy felezzenek, ne akarjon abból, ami neki jogosan járna, és a nő még a 80 nmes lakást is takarítja, mert a nagylelkű férj nem kér tőle lakbért. Házimunkáért cserébe lakhatsz a férjed lakásában..

Najó, ezt már nem bírom épp ésszel felfogni.

És az ilyenek hangoztatják, hogy mennyire működik a korkülönbséges kapcsolat, mert mindkét fél felnőtt. Nem. Az öreg tapasztalt vén róka pont tudja, hogy kell behülyíteni egy fiatalt.

Hagyd el a férjed, vigyél mindent, ami JOGOSAN neked jár. Nem a férjed hozza a törvényeket. TELJESEN HÜLYÉRE VETT TÉGED, MEG VAGY VEZETVE. Úgy látom most kezdesz rájönni több év után..

Remélem a kiadott garzonodból befolyó kis pénzt nem felezed el vele.

2018. ápr. 22. 13:14
 40/40 anonim ***** válasza:

Miért kötelessége a férfinek kocsit biztosítani a nőnek?

Valahogy mifelénk nem így működik. Ha szüksége van rá a nőnek, akkor megdolgozik érte és vesz.

2018. ápr. 24. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!