Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a férjed a nővérének vásárolna autót mig te tömegközlekedsz?
Az autó ára 4 millió forint.
Nekem nem vásárol és ha venne azt is maximum 1,5 millióért használtan. Kevés a fizetésem nem tudok belőle autót venni. Úgy gondolom sok férfi a feleségének is biztosít autót ha szükséges és megteheti és nem a nővérének vásárol. A nővére is elég rosszul keres de ő egész életében autóval járt.
Megértem a felháborodásodat, de ugy tűnik a béke érdekében le kell nyelned ezt a békát. Nyilván az anyagiak nem mostanában alakultak igy, hanem mindig is ilyen volt. Ha a családi kasszából lett kivéve a pénz, sajnos sok mindent nem tehetsz.
A saját dolgod megkönnyitésére megkéred a férjed, hogy vigyen el bevásárolni, ha már az autoját nem vezetheted.
A leírásodból úgy tűnik, hogy nem igazán idilli ez a házasság, hiszen magad is ugy fogalmaztál kívülállónak érzed magad. Máskor is fordult már elő, hogy így viselkedett a férjed? A nővérének nincs férje/családja?
Nem vagyok a válás híve, de aki egy háztartási alkalmazottnak nézi a feleségét, aki olykor szétteszi a lábát, én elgondolkodnék, hogy biztos ezt akartam-e.
Hogy mehettél bele ebbe? Te nem vagy ép komolyan..
Azért, mert a lakásában lakhatsz te viszed az egész háztartást?
Nevetséges. Ez sima kapcsolatnál sem korrekt. Ha meg mindent feleztek, mint a rezsi/kaja, akkor minek háasodtatok össze? Hogy leírhassa a családi adókedvezményt a cégből, amihez neked semmi közöd? Vagy nem is értem.
Nemtudom, hogy van e gyerek, de ne szülj neki.
Egyébként, ha a szülei befektették a saját pénzüket neki, akkor jó, hogy nincs közöd hozzá, viszont a családi vállalkozáshoz, ami az ő munkahelye, onnan minden bevétel téged is illetne.
Nem tudom, hogy van e szerződés, de ha nincs, szereznék egy nagyon jó ügyvédet, és mindent vinnék, ami jogosan nekem jár a férjem bevételeiből.
Hogy tűrhetted el évekig ezt?
Amúgy a lakásod gondolom ki van adva, de nem éri meg egy bérleti díjnyi összegért egy nagy lakásra és egy másik emberre takarítani és főzni. Te kvázi azért a pénzért cserébe végzed a házimunkát. Megéri ez neked?
Ne a nővérén verd el a port, a férjed az egyedüli gerinctelen itt, te meg a balek.
Nincs gyerek, szerződés nincs de nem tartok igényt az anyagi javaikra.
Igen én vezetem a háztartást, de ez nem olyan nehéz mert csak 78 négyzetméter a lakás. Nem egy kétszintes ház. Ha csak a háztartás lenne a gond nem szólnék.
Fiatalabb voltam, tapasztalatlan. Most 29 vagyok én, a férjem 40.
Remek, a 11 évvel idősebb pasi befüzte a kiscsajt, hogy felezzenek, ne akarjon abból, ami neki jogosan járna, és a nő még a 80 nmes lakást is takarítja, mert a nagylelkű férj nem kér tőle lakbért. Házimunkáért cserébe lakhatsz a férjed lakásában..
Najó, ezt már nem bírom épp ésszel felfogni.
És az ilyenek hangoztatják, hogy mennyire működik a korkülönbséges kapcsolat, mert mindkét fél felnőtt. Nem. Az öreg tapasztalt vén róka pont tudja, hogy kell behülyíteni egy fiatalt.
Hagyd el a férjed, vigyél mindent, ami JOGOSAN neked jár. Nem a férjed hozza a törvényeket. TELJESEN HÜLYÉRE VETT TÉGED, MEG VAGY VEZETVE. Úgy látom most kezdesz rájönni több év után..
Remélem a kiadott garzonodból befolyó kis pénzt nem felezed el vele.
Miért kötelessége a férfinek kocsit biztosítani a nőnek?
Valahogy mifelénk nem így működik. Ha szüksége van rá a nőnek, akkor megdolgozik érte és vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!