Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a férjed a nővérének vásárolna autót mig te tömegközlekedsz?
Az autó ára 4 millió forint.
Nekem nem vásárol és ha venne azt is maximum 1,5 millióért használtan. Kevés a fizetésem nem tudok belőle autót venni. Úgy gondolom sok férfi a feleségének is biztosít autót ha szükséges és megteheti és nem a nővérének vásárol. A nővére is elég rosszul keres de ő egész életében autóval járt.
Köszi hogy butának tartasz. A nővérének is ő vett autót, vagyis az is az övé. Igy nekem is vásárolhatna ha már a felesége vagyok.
Én ezt nehezeményezem. Az hogy nem adja az ő saját autóját az ő döntése. De zavar hogy a nővérével kivételez.
Igazad van lehet ebből válás lesz mert nem csak ez a probléma.
Hazassagban kozos kassza van.
Ezutan meg ne fozz, moss, takarits utana, mar ha megtetted eddig.
Én mondjuk nem várnám el, hogy vegyen nekem kocsit, mindegy milyen keveset keresek.
Felőlem azt vehetne a nővérének amit akarna.
Látom megy itt az irigykedés a Kérdező részéről. Hihetetlen, hogy milyen mértékű a női irigység. A nővére a családjának egy része, kiskoruktól kezdve ismerik egymást. Miért ne vehetne autót neki?
"Úgy gondolom sok férfi a feleségének is biztosít autót ha szükséges és megteheti és nem a nővérének vásárol."
Rosszul látod. Dolgozz csak meg érte szépen és vegyél saját autót. Ha a férjed vesz neked, ugyanúgy nem fogja engedni, hogy vezesd, mert az az övé lesz, hisz Ő vette. Érted? Féltené a pénzét. Kár, hogy ilyen smucig alakhoz mentél hozzá:D
Úgy tűnik -anno- nem tisztáztátok az anyagiak elosztását, és ezt a baklövést, a mai napig sem tetted rendbe. Most persze panaszkodsz, a válaszadókra vagy mérges, és nekik magyarázod a bizonyítványodat.
Kicsit megkéstél.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!