Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a férjed a nővéréne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a férjed a nővérének vásárolna autót mig te tömegközlekedsz?

Figyelt kérdés

Az autó ára 4 millió forint.

Nekem nem vásárol és ha venne azt is maximum 1,5 millióért használtan. Kevés a fizetésem nem tudok belőle autót venni. Úgy gondolom sok férfi a feleségének is biztosít autót ha szükséges és megteheti és nem a nővérének vásárol. A nővére is elég rosszul keres de ő egész életében autóval járt.

2018. ápr. 20. 15:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%

Mi ütött itt az emberekbe?

A kérdező a férj családja, a szűk családja, a nővér már csak egy rokon, ha az ember felnőtt és saját csaladot alapított.

Azt a 4 millát nem a férjed fizette, hanem te is, hisz házasság alatt szerzett minden vagyon közös.

Ha házasság előtt rakott félre 4 millát, akkor oké.

Nagyon durva, hogy nem tanítgat vezetni a saját autóján(ami valóban a sajátja). Az is nagyon durva, hogy házasok vagytok és a közös kasszából úgy érzed neked külön kérned kell autóra. Vedd meg, a te pénzed is.

Aláírtál valami házassági szerződést, ami korlátoz? Ha nem, növessz tököt és használd te is azt a pénzt, ami a tied is. Ez házasság, ha nincs szerződés minden közös, amit ketten megteremtetek.

Le merném fogadni, hogy az egész hátartást te viszed munka mellett..

2018. ápr. 20. 17:21
 22/40 anonim ***** válasza:
91%
Én annyit mondanék a férjednek a helyedben, hogy innentől legyen kedves megkérni a nővérét, hogy mosson, főzzön, vasaljon és takarítson a drága öcsikéjére ő.Ne csak akkor tekintsen a feleségének, ha ezekre van szüksége, ill.szexet akar.
2018. ápr. 20. 17:45
 23/40 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek az utolsóval. Mit szólnának a férfiak, ha a feleségük minden nap főzne az öccsének, átjárna hozzá takarítani, hogy segítsen neki, közben otthon nem lenne meleg étel, és senki nem takarítana.
2018. ápr. 20. 19:07
 24/40 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó 2 megmondta a tutit:D Megnézném azt a szituációt :D
2018. ápr. 20. 19:13
 25/40 anonim ***** válasza:
28%

Ha csak ő jár kocsival jogos elvárás, hogy pl: nagy bevásárlást is ő csinálja és a fontos akkor elvigyen vele. De azért szerintem nagyon sok feleség van ma az országban aki nem kap a férjétől autót. Az egész lassan úgy van beállítva kedves kérdező, hogy a férjed és a családja tejben-vajban fürdik míg neked száraz kenyéren és vízen kell tengődnöd. Gondolom a lakást, a költségeket és minden mását is feleztek, mert ebben az esetben megértem a sértettséged. Viszont ha nem és alapjáraton olyan életkörülményt biztosít neked amit önerőből nem tudsz elérni akkor talán nem kellene még egy kocsit is követelned csak mert te a felesége vagy.

Nem ismerlek így nem tudhatom, milyen vagy de azok alapján amit írtál szörnyen anyagiasnak és rossz természetűnek tűnsz aki inkább van a férjével a pénze miatt mint az érzéseiért.

2018. ápr. 20. 20:12
 26/40 A kérdező kommentje:

Mig nem voltunk házasok addig a nővére mosott, főzött, takarított rá.

A tiszta lakásra és a kívasalt ruhákra ment haza főtt étellel a tűzhelyen.

Csak a nővérét nem lehet megfektetni. Minden másra ott a nővérke.

2018. ápr. 20. 21:00
 27/40 A kérdező kommentje:
Nekem nincs hozzáférésem a pénzükhöz amit ők közösen kezelnek családként, nekem csak a fizetésem van. Külön kaszán élünk, az ő keresetéhez és a szülők által létrehozott közös befektetésekből származó pénzhez nekem nincs hozzáférésem. Mint család azt ők kezelik együtt. Igen, nem az én pénzem ez a 4 millió. De szerintem annyit megérdemelnék hogy nekem is biztosít hasonló körülményeket mint a családja többi tagjának mivel papíron én is a családjához tartozom. A házasság nem csak azt jelenti hogy van szex este de minden másra ott a családom.
2018. ápr. 20. 21:13
 28/40 anonim ***** válasza:
10%

Konkrétan leírod a válaszokat a kérdésedre. A közös pénzük, amit közösen fektetnek be és közösen kezelnek. Te tényleg nem érted, hogy ehhez a közösen befektetett pénzhez neked miért nincs közvetlen hozzáférésed?

"biztosít hasonló körülményeket mint a családja többi tagjának" Ezek szerint te nem ugyanolyan életkörülmények között élsz mint a férjed? Nem ugyanolyan lakásban élsz, nem ugyanolyan minőségű ételt eszel, ők estélyibe járnak még te szakadt göncökbe?

És ha már így kihangsúlyoztad, te mit teszel hozzá ehhez a kapcsolathoz az esti szexen kívül? Mert mint leírtad anyagilag nem nagyon tudsz hozzájárulni, hogy a családotok előrébb jusson.

2018. ápr. 20. 21:25
 29/40 A kérdező kommentje:

Egy egyszerű lakásban élünk, én fizetem az étkezést és a háztartási kiadásokat evvel teszek hozzá de ennyi pénzből nem tudok palotát bérelni.

Magamnak veszek ruhát és sokszor a férjemnek is ajándékba, a saját kiadásaim fedezem.

Az ő tulajdona a lakás és a rezsit is ő fedezi cserébe én az étkezést fedezem és a háztartást kezelem.

Ha nem élnék vele akkor sem zuhana az életszínvonalom, mert van egy garzonom ahová költözhetnék és nem kellene bérelnem.

2018. ápr. 20. 21:38
 30/40 A kérdező kommentje:

Ha szeretnék valamit magam gyűjtők rá, mig ők bármit megvehetnek.

Egy házasságban teljesen külön álló személyként élek gazdaságilag, mint egy független ember.

Mig ők közös költségvetésen élnek.

2018. ápr. 20. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!