Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a párom családjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a párom családjának anyanyelvét. Titeket is zavarna?

Figyelt kérdés

A párom családja nem tud magyarul. Az anyanyelvükön beszélnek egymás között én pedig semmit sem értek olyankor és elég kellemetlen, hogy csak nézek magam elé kívülállóként...

Pont mint valami dísznövény vagy szobor a lakásban. Közös nyelv nincs.

Akinek volt hasonlóban része hogyan élte meg? Hogyan viszonyulnátok a helyzethez?

19L

2018. ápr. 20. 10:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Én a perzsa nyelvet tanultam meg így, egy idő után még tanulás nélkül is menni fog egy pár mondat, ha figyelsz. Úgy tanulod, mintha egy baba lennél.

Csak a gondolkodást kell megfordítanod, nem bántanak ők téged, gondold el, ha mindig meg kellene akasztanod a családoddal a beszélgetést mert ott van valaki, aki nem beszéli a nyelvet.

Nekem szórakoztató volt, egy év után már a párommal is 2-3 nyelvből raktuk össze a mondatokat, magyarul kezdtem, perzsa nyelven folytattam és angolul fejeztem be :D

2018. szept. 7. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!