Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a párom családjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a párom családjának anyanyelvét. Titeket is zavarna?

Figyelt kérdés

A párom családja nem tud magyarul. Az anyanyelvükön beszélnek egymás között én pedig semmit sem értek olyankor és elég kellemetlen, hogy csak nézek magam elé kívülállóként...

Pont mint valami dísznövény vagy szobor a lakásban. Közös nyelv nincs.

Akinek volt hasonlóban része hogyan élte meg? Hogyan viszonyulnátok a helyzethez?

19L

2018. ápr. 20. 10:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Miről beszéltek? Mért ő tanuljon? Ide jönnek azországba és nem beszélik a nyelvet. Ha te mennél vietnamba akkor talán megtanulnának magyarul? Egy fenét. Tanuljanak meg ők magyarul és / vagy egy emberi nyelven pld angolul.
2018. ápr. 20. 14:22
 22/31 anonim ***** válasza:
60%

Elég nehéz szitu, de áthidalható. Ahogy írták már előttem, a nagymamák ezt mindig összehozzák:D

A barátom nagypapája 56-ban kiment Amerikába, ott feleségül vett egy kolumbiai nőt. Elváltak, hazaköltözött, de a közös fiukkal egyszer meglátogatták itt Budapesten és a volt nej kettesben maradt a mamával...nyelvi gáttal is ki tudták dumálni, hogy a papa mennyire rumlis és zsémbes:D

2018. ápr. 20. 14:53
 23/31 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de hogy tudnak úgy megélni/túlélni egy idegen országban úgy, hogy nem beszélik a nyelvet? Gondolom akkor nem magyar állampolgárok, csak látogatóba jöttek a párodhoz...
2018. ápr. 21. 17:36
 24/31 anonim ***** válasza:
87%
Oh, ha tudnad hany magyar el ugy Angliaban, hogy nem beszel angolul :"D.
2018. ápr. 21. 17:41
 25/31 anonim ***** válasza:

Hát drágám,ha nincs nyelvérzéked,ne gyere össze külföldi mukival.Ennyi.

https://www.youtube.com/watch?v=yXG2oa1pHHU

Pici könnyítés,ha gondolod.

2018. ápr. 23. 12:12
 26/31 A kérdező kommentje:

Ami a munkájukhoz kell azt tudják magyarul, plusz nagyon alap kifejezéseket.

Utolsó!

A párom tud magyarul. Nem a családjával jöttem össze. Attól függetlenül zavarhat... illetve mivel 30 éve itt élnek, én azt hittem valamennyire tudnak kommunikálni. Amíg nem lettem a részese, nem tudtam, hogy milyen is ez. :)

2018. ápr. 23. 13:05
 27/31 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen számomra elképzelhetetlen, soha nem fordult elő ilyen. Én nagyon meg vagyok elégedve a magyar nőkkel, a legszebbek a világon és mindig találok magamnak.
2018. ápr. 23. 15:36
 28/31 anonim ***** válasza:
67%

Sohasem fogom megérteni azokat az embereket, akik elköltöznek egy másik országba, és nem tanulják meg az adott nyelvet.

Én volt hogy csak nyaralni voltam 1-2 hétre valahol, és már az idő alatt megtanultam pár szót, pusztán saját szórakozásból. Ha elköltöznék alap lenne hogy megtanuljam azt a nyelvet.

A te esetedben pár szót, kifejezést megtanulnék a páromtól, de hogy nem esnék neki komolyan a nyelvtanulásnak azért mert ők lusták (voltak) ehez, az biztos.

2018. máj. 2. 11:39
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát én speciel a fél karomat odaadnám azért, hogy ne értsem az anyósom süket szövegét.

Te rohadt nagy mázlista vagy.

2018. júl. 18. 23:04
 30/31 anonim ***** válasza:
25%

Én mindig csak magyar férfit képzeltem el magam mellé, ennek megfelelően csak magyar férfiakkal voltam hajlandó ismerkedni.

Tudom, senki nem kérdezte, de szerettem volna picit kiállni a magyar férfiak mellett, köztük is nagyon sok rendes van.

Dehát akiknek az "egzotikus" férfi kell, mert feltűnésre vágynak, azok alkalmazkodjanak a velük járó nehézségekhez!

2018. júl. 18. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!