Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevallanátok család/barátok előtt, hogy tinderen keresztül találkoztatok?
Tinderen keresztül jöttünk össze, friss még nagyon igazából, de lassan következik egymás rokonainak meg barátainak megismerése, és felmerült bennem, hogy jobb-e esetleg kitalálni valami apróbb füllentést, vagy felvállalni? Nem tudom, hogy mennyire elfogadott dolog ez manapság.
Véleményeket, esetleg tapasztalatokat szívesen fogadnék!
Ha nem akarod elmondani, simán annyit mondj, hogy neten. Az akármi is lehet. :)
Mi online játékban kezdünk el ismerkedni, nem is társkeresési jelleggel anno. Idősebb rokonoknak, olyan ismerősöknek, akiknek nem mond semmit a téma, annyit mondunk, hogy neten, nem kell túlragozni meg magyarázni hogy mi ez.
Akit ismersz, tudod, hogy tudja mi az és nem kell magyarázkodni, annak mondd el nyugodtan, a maradéknak meg jó valami univerzális válasz.
Én mindig is neten ismerkedtem, és az utóbbi pár évben már egyáltalán nincs olyan negatív visszhangja, mint régen. Én mindig annyit mondok, hogy neten ismerkedtünk meg, és a legtöbben erre ma már csak vállat vonnak, hogy hát igen, kb mindenki így ismerkedik. Szüleimet se érdekelte, tök szimpi volt nekik a barátom, úgyhogy örültek és kész.
26L
Júliusban megyek egy rokon esküvőjére, akik tinderen ismerkedtek meg.
Semmi ciki nincs benne, eleinte ők is kerülték a választ, hogy hogyan ismerkedtek meg, aztán elmondták nekünk "gyerekeknek". Az idősebbeknek annyit mondanak, hogy az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!