Ki a legérdekesebb személyiség akivel valaha találkoztatok?
volt jópár ilyen.
akire elsőként felfigyeltem ilyen 18 évesen az egy srác volt.
modellként szerzett némi pénzt,izmos volt,190 körüli,divatos ruhákban járt,olyan volt az arca mintha egy képregényből rajzolták volna és a szeme,mint a tvájlájból edvárdnak ilyen sárgás világosbarna.
de nem csak ez volt a lényeg,hanem hogy elmentünk diszkóba jópárszor,ő egy tabantal jött és szó szerint sorba álltak érte a nők 17-40ig minden egyes alkalommal.
ő csak állt és mentek oda hozzá,megszólították,megpróbálták felcsípni ő meg válogatott.
amikor elment az egyik csaj,egy másik már ott várt pár lépéssel arrébb és ment oda hozzá.
ekkora hatalmat a másik nem felett még életemben nem láttam azóta sem.
legfeljebb egy híresség élheti ezt át ezen a szinten,de ő átlagember volt.
rengeteget hazavitt a trabantjával:)
és fullos 10 pontos nőket,igazi modell cicababákat.
Több mint tíz éve meglátogattam az akkor egyetemista barátomat a miskolci albérletében, amit többedmagával béreltek.
Jól nevelt ember lévén bemutatta nekem a lakótársait. Az egyik srác, bár elég szűkszavú volt, és csak néhány szót váltottunk, nagyon értelmesnek tűnt. Nos, ő Bye Alex. :)
Azóta is figyelemmel kísérem a pályafutását, és ha tehetem, megnézem élőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!