Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire szokványo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire szokványos, hogy valaki a hasonló méretekkel rendelkező nőket vonzónak találja?

Figyelt kérdés

Itt a kórosan elhízott nőkre gondolok, akik 150 kg felett vannak (tehát ssbbw kategória).

Szerintetek ez mennyire ritka, kirívó eset? Véleményem szerint nem az, de az emberek többsége tabuként kezeli. Sokan akik kedvelik a duci nőket, sem merik felvállalni az extrémebb méretek iránti vonzalmat. Mert félnek a megbélyegzéstől, legalábbis itthon, egyes társadalmakban ez már sokványos. Mások pedig megmaradnak az erotikus tartalmaknál, ezen vágyaik kielégítésére, tudva, hogy az ilyen méretek már veszélyesek és rendkívül kényelmetlenek a mindennapokban.

2018. ápr. 17. 17:35
 1/5 A kérdező kommentje:

Ugyanakkor az ilyen méretekkel rendelkező nők is gyönyörűek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. ápr. 17. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Én vékony nő vagyok és szépnek/vonzónak tartom ezt a méretet is, viszont tapasztalataim alapján nem titkolják az emberek, hanem a többség valóban nem találja kívánatosnak az ilyen testet.

Minden más inkább titkolnivaló dolgot kiteregetnek, ha erre is vágynának, ezt is kiteregetnék. Nem nagyobb tabu ez, mint mondjuk a bdsm vagy pisiszex.

2018. ápr. 17. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

A molett/telt és a kövér/kórosan elhízott között azért van különbség.

Ne haragudj de amiket te linkeltél az már bőven nem molett,hanem kórosan elhízott amit szerintem (nem meglepően) az emberek nagy része nem talál vonzónak.

Szerény véleményem szerint és úgy hogy nő vagyok ez rettentően visszataszító. Kivétel ha valaki beteg. De lustaságból,igénytelenségből ekkorára hízni...

2018. ápr. 17. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Jaj istenem....én is daginak tartom magam, de a negyede sem vagyok ezeknek a nőknek....
2018. ápr. 18. 06:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem aki erre a testre gerjed, az már ritka. Nem azt mondom, hogy nincs ilyen meg hogy nincs, aki titkolja, de azért kirívónak kirívó. Pont annyira, mint egyéb extrémen szélsőséges dolgot szeretni.
2018. ápr. 18. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!