Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme mással van és van egy gyerekük, csak ezért soha nem fogja otthagyni? Vajon tényleg csak ezért? Voltatok hasonló helyzetben?
Sokat olvasgatok ebben a témában.
Igen, ő is azt mondta hogy nem szereti, otthagyná.
Akkor még csak 16 voltam, lehet hazudott de azóta felnőttem és mai napig meghalok érte.
Nem tudom hogy ő hogy van ezzel de mikor nagy ritkán véletlenül lát le se tagadhatná hogy nem erez semmit.
16 évesen végül hagytuk a dolgot kislány voltam stb. Azóta eltelt sok idő. 2 év.
Két hónapha keresett mondta hogy talizni akar velem. De Nem találkoztam vele.
Igazából éli az életet bizros el van az asszonyaval de akkor miért keres hogy menjek ki hozzá? Miért nem tud ő se elfelejteni? 2 ev eltelt
Nem fekudtunk le.
"Igen, ő is azt mondta hogy nem szereti, otthagyná."
Már rég otthagyta volna, ha tényleg így érzi.
Téged meg azért keres, mert 2 éve nem dugtál vele, hátha most majd igen.Reménykedik.
Az meg, hogy elvan az asszonyával...persze, sok másik punci mellett.Erre a listára te is felférsz még nála.
Azóta eltelt sok idő. 2 év.
Kiégtem. XD Btw, nem fogja elhagyni, de attól még megpróbál megdugni.
Ugyan. Nagyon buta vagy.
Semmit nem jelentesz neki. Azt latja, oda vagy erte, igy az ingyen pinat nem fogja kihagyni.
Sem teged, sem a feleseget nem szereti.
Szanalmas, gerinctelen alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!