Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 15 éves és minden jel arra mutat hogy terhes
egy hete már em is jött meg neki és hányingere van meg
minden mit tegyek?
19:54 te meg szöveget értelmezni...de lefordítom: mi a francnak riogatod itt abortusszal a kölyköket, mikor annak esélye, hogy a csaj terhes legyen szinte 0.
2010. jún. 12. 20:09
Semmi esélye annak, hogy terhes... Egyeseknek már ha rájuk néznek is gyerekük születik...(szerintük). Az egész tünet együttes a napszúrástól ill, ezer más dologtól származik. Nekem is van néha hányingerem, meg olyan időszakom mikor kívánós vagyok. Mégsem vagyok/voltam terhes!!!
2010. jún. 12. 20:44
Kizárt hogy ennyitől valaki teherbe essen. Nekem is volt olyan időszakom mikor paráztam kicsit, és tudatosan kerestem a jeleket, és találtam is: hányingerem volt, a melleim nőttek, feszültek, émelygés, felszedtem néhány kilót. És természetesen nem voltam terhes. Ha állandóan magát vizsgálja, akkor tuti hogy talál olyan jeleket ami arra utal. Nyugodjatok meg, biztos hogy nem terhes.
2010. jún. 12. 21:24
Akár kimaradhat egy honap is.. de vegyetek terheségi tesztet!
2010. jún. 12. 21:33
ez vicc ugye? ujjazástól mi baja lenne? meg könyörgöm, ennyi idő után nincsenek még jelei a terhességnek, sem hányinger, se semmi. előbb inkább fel kéne világosulni. komolyan mondom..
2010. jún. 12. 21:39
egyébként meg arra h kívánós, azt azzal is lehet magyarázni, h meg fog neki jönni. nekem is pl, amikor meg fog jönni, egy héttel az előtt olyan kívánós vagyok, h nemigaz.
előző voltam.
2010. jún. 12. 21:44
szerintem az egészet behaluzza. az emberi pszihét nagyon hatalmas. olyan mint a hipohonderség. a hipohonder nem beteg, csak tüneteket produkál. pl.: olvas valami betegségről mondjuk mandulagyulladásról és azt hiszi neki van ezért folyton fáj a torka.
a lány is most ezt csinálja. tudja milyen tünetei vannak a terhességnek és azokat produkálja pszihésen.
de azért a nyugalom érdekében majd vegyetek egy tesztet. bár úgyis negatív lesz.
L/18
2010. jún. 12. 21:53
Milyen teszt, milyen terhesseg? Nem hiszem el, hogy ilyesmiket irtok! Kedves kerdezo, ha nem az ujjadra elveztel es akarattal a lany puncijaba probaltad belegyomolszolni, akkor nem terhes. Nem menjetek abortuszra, kerlek!
2010. jún. 12. 22:56
Inkább autóval játssz, ne puncival, vagy akkor már nézz utána hogy készül a gyerek :S
De mind1 is mert ha most nem terhes az lesz, mert semmit nem tudtok erről az egészről...
2010. jún. 14. 10:39
40/43 anonim válasza:
na és most hogy áll a dolog kedves kérdező?unom itt a sok okfejtést... -.-
2010. jún. 14. 11:14
Kapcsolódó kérdések: