Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 15 éves és minden jel arra mutat hogy terhes egy hete már em is jött meg neki és hányingere van meg minden mit tegyek?
Nézd én egy 21 éves lány vagyok akinek már volt abortusza...Egészségügyibe járok már másodéves flnőttápoló hallgató vagyok és tudom mik a tünetek...Egy hete késett,hányingerem volt reggelente és olyan kajáktól írtóztam amiket addig imádtam,2009.dec. 22-én vettünk egy terhességi tesztet és poz. lett...3 hétbe került,mire egyáltalán eltudtam vetetni szóval 9.héten vették el a babámat...Figyi ezzel nem lehet játszani,minnél korábban annál jobb.A műtét 35 ezer HUF ami nem olcsó mulatság...Új módszerrel dolgoznak ún. vacuum műtéttel és előtte ha még nem szült a csajszi mint ahogy én sem egy ún. lamináriát tesznek fel a méhnyakáig ami 24 óra leforgása alatt lassan kitágítja a méhnyakat,és így később lehet babócája...Szóval a kórházban töltött idő 2 nap.A lamináriás nap utáni napon megy műtőbe előtte kap bátorító tablettát (nyugtató) és beviszik a műtőbe,mire felébred már csak vérezni fog. Műtét után 15 napig ne menjen sehova ,mert előfordulhat-nálám hála istennek nem- nagyobb vérzés(nagyobb,mint a menstruácós vérzés) és vissza kell menni a kórházba-->műtő...Ha minden norm. módon zajlik akkor 15 nap után mehet bárhova,de 6 hétig NINCS se szex se nehéz dolgok emelése...6 hét után(ha addg panaszmentes volt) vissza a nődokihoz,aki csinálta a műtétet./Logikusan a 6 hét alatt meg kell jönnie rendes mensinek is,ami után kell visszamenni-kérdezni fogja,h időre jött-e norm. volt-e a vérzés stb.../
Szóval lécci lécci gyorsan tesztet.Jah azt kihagytam,hogy CSVSZ(család védelmi szolgálthoz kell elmenni és ott fogja kapni a csekket 2 beszélgetés után-pl.miért nem akarja megtartani,hogy védekezett stb. HA további kérdésed van szívesen válaszolok---anathea21@citromail.hu-n És írj,hogy terhes lett e vagy sem!! Sok sikert,hogy nem!
igaza van az előttem szólónak!Tényleg furi vagy!Miből gondolod,hogy mindenki egyforma???? :D Figyi ha így lenne,akkor nem lenne olyan,hogy valaki évekig próbálkozik valakinek elsőre összejön!Nagyon buta vagy,ha ezt gondolod!!!!
22L felnőttápoló tanuló
Te agyoniskolázott tanulj már meg olvasni!!!Ezt pofázom!!
19:20as!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!