Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 15 éves és minden jel arra mutat hogy terhes egy hete már em is jött meg neki és hányingere van meg minden mit tegyek?
Figyelt kérdés
csak ujjaztam de nem hiszem h került be előnedv tőlem, de nem tudom2010. jún. 12. 18:36
11/43 anonim válasza:
de ujjazástól hogy lenne terhes mondd már el nekem..
amúgy ha ennyire féltek, akkor irány a DM/patika/Rossmann és vegyetek egy tesztet. de ha ennyire fél a csaj is, akkor azért se fog neki megjönni, mert stresszel.
12/43 anonim válasza:
Ha a csaj terhes lenne se tőled lenne a kölök, de ha a terhes is, akkor se lehetnek még tünetei, olyan korai a terhesség....teszkó éjjel-nappal...vegyél tesztet
13/43 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk még le. sőt mással se én se ő se
2010. jún. 12. 18:53
14/43 anonim válasza:
Mi ez Szűz Mária???
Csak aztán a kicsi neve legyen Jézus XDXDXD
16/43 A kérdező kommentje:
b+ nagyon xd majdnem minden tünet megvan és meg sem jött neki.
2010. jún. 12. 19:01
17/43 anonim válasza:
és rugdos a baba is? ha nem nyúltál a farkadhoz úgy ujjaztad, vagy a farkad nem ért hozzá, akkor TUTI, hogy nem terhes, csak sík ideg, és kikészült a melegtől.
18/43 A kérdező kommentje:
az a baj h nyultam :S
2010. jún. 12. 19:14
19/43 anonim válasza:
Hidd el ennyitől nem lehet 100%ra teherbe ejteni senkit. csak 1 példa: A Párommal 2 hónapig egyfolytában durrbeleszexeltünk (mert gyereket akarunk). Tehát nekünk is kellett hozzá 2 egész hónap,hogy pozítiv legyen a teszt. Korotok?
20/43 A kérdező kommentje:
15 15
2010. jún. 12. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!