Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 15 éves és minden jel arra mutat hogy terhes egy hete már em is jött meg neki és hányingere van meg minden mit tegyek?
Figyelt kérdés
csak ujjaztam de nem hiszem h került be előnedv tőlem, de nem tudom2010. jún. 12. 18:36
1/43 anonim válasza:
Ujjazás előtt,fogdostad a saját farkad? akkor lehet!
2/43 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet, 1 hét késés után ki kell mutatnia, de nem valószínű a terhesség.
3/43 anonim válasza:
Amúgy a hányingert más is okozhatja. Pl. idegesség. Első voltam
4/43 anonim válasza:
Valamit azért reagálj! Így honnan tudjuk?
5/43 anonim válasza:
a melegtől lehet hányingere, és van hogy késik a menzesz
6/43 A kérdező kommentje:
napszúrása is van elméletileg
2010. jún. 12. 18:45
7/43 anonim válasza:
Egy tesztre be kell fizetni, ha terhes, az 100%-ig kimutatja! Akkor el kell menni nődokihoz, mert adhat hamis pozitívot.
8/43 anonim válasza:
hányingere akkor a napszúrástól van.
tudod, ujjtól még mindig nem lehet teherbe esnui
9/43 A kérdező kommentje:
fáj a feje kicsit hőemelkedés nagyon éhes és rengeteg ok ami arra utal.:'(
2010. jún. 12. 18:48
10/43 anonim válasza:
Ez most komoly kerdes? Hogy az ujjadtol teherbe eshetett-e??? Jezusom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!