Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha én tartom el a pasimat?
Dolgozunk mind ketten, de ő nagyon keveset keres 110e ft. Kifizeti az alberletet, ami 60 e ft. Fogalmam sincs h a többi pénzt hova teszi, de kaját nem vesz. Én fizetem a telefonszámláját a jogsiját, kaját én veszek. Az energiatalra mindennap kiveszi a pénzt a pénztárcámból. A lányomra és magamra semmi sem marad. Még a fogamzásgátlóra is azt mondja,h szórom a pénzt. Saját fundamentámat már nem tudom fizetni. Tudom, h hülye vagyok. Többször mondtam neki, h keressen jobban fizető állást, de nem hajlandó. Egyik napról a másikra élünk.
Nekem előtte mindenem megvolt. Nem voltam gazdag, de kijöttem a fizetésemből.
Tudod nem mondanám hogy teljes mértékben ő a hibás.
Egész egyszerűen felezzétek a kiadásokat, és ne fizesd a telóját, jogsiját, kajáját, aztán majd rájön!
Van akinek van pofája ehez, nekem nem lenne eltartani egy nővel magam.
Igen, gaz, de foleg az, hogy alig keres, megis eltuntet havi 50 rugot.
Reg kibaxtam volna.
Igen!!
Ne a gyerek igya meg ennek a levét.
Első a gyerek!A pasid tartsa el magát..szégyentelen!
Próbáld megbeszélni vele ezt az egészet és hha nem megy ..ad ki az útját.
Nem fogsz tudni így soha egyről a kettőre jutni.
Sajnálom!
50k-t random.kezel, téged nem segítve. Lányodra nincs pénzed de energiaitalra igen?
Ez a gáz, nem eltartani vagy eltartani valakit.
Vedd már észre magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!