Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki mensi sztorik a párotoknál?
Friss kapcsolatban átmész a párodhoz és áttázol.
Volt már olyan, hogy kanapén ottmaradt?
Hogy beszélitek meg?
Volt felháborodás?
Szerintem ez nonszensz, amit az első írt!
10 éve menstruálok, és éjszakánként sosem áztam át, nem volt annyira erős a vérzésem soha. Erre kb 2 hónapja annyira erős volt nem csak éjjel, hanem nap közben, több napon keresztül a vérzésem, mint még ezelőtt soha. Így kivételesen átáztam éjjel.
Felnőttként is változhat egy nőnek a ciklusa.
Szerintem nem kellene cikinek lennie, ha nem rendszeresen fordul elő.
Első együttlét alkalmával picit(5nappal) előbb jött meg, szó szerint mészárszék lett az ágy.
A spontán bsszamegen kívül mást nem beszéltünk róla, csak reggel kárpittisztítással kezdtem.
Ó a női lét csodái. Azért tudunk olyat produkálni, hogy magunkon elkepedünk.
Megjott neki. En kinyaltam.
Undorito vagy perverz? Nem erdekel, szerettem. (Mar vege a kapcsolatnak)
A barátom tisztában van a női anatómiával szóval nem csinál belőle nagy ügyet, hoz nekem édességet és simogatja a hasamat, ha fáj.
Persze, hogy áztam már át egy ágyban vele, de szó nélkül áthúztuk az ágyat, csináltuk tovább a dolgunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!