Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy barátnő havonta?
Mi közös kasszán vagyunk, csak a te kedvedért összeírom, kire mennyit költöttünk idén:
1. Rám: arc-testkrémekre kb 10.000ft, ruhára kb 15.000 ft, dekorcuccok kb 20.000 ft. virágokra kb 50.000ft. kisfákat vettem 8.000 ft körül volt, azt hiszem ez minden, 106.000 ft
Férjem: lézeres szintezőizé 20.000 ft, betonkeverő 80.000 ft, bicikli 60.000 ft, munkáscuccok netről, fizettem 15.000ft-ot kb, hobbiállatok etetése, állatorvosi költségek 60.000 ft kb. Ez 235.000 ft
Tehát rá többet költöttünk, de annak egy jó része vissza fogja hozni az árát. Nem gondolom, hogy annyia deficites lenne velem élnie,pedig én vagyok a kasszás. A védekezés mindkettőnk érdeke, nem is írok fel ilyen piti dolgokat.
Kérdező:
A lényeg az, hogy nem így kell hozzáállni.
Persze a függezlenség oké, de mutass ma olyan fiatalt, aki 17 milláért tud ma lakást venni.
Ez három tényezőtől függ:
Milyen korosztály, milyen "minőségű" barátnő és a külsőddel mennyire tudsz kompenzálni a gold-digger indexen.
Kifejtem bővebben: Egy 20 éves egyetemistaként még olyan sokat nem kell csajra költened. Egy teljesen aranyos/csinos lánnyal is simán lehetsz aféle "low-budget" kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy néha-néha elhívod kávézni, étterembe vagy veszel neki egy apróságot Valentin-napra, de pl. az utazásokat/mozizásokat közösen álljátok, MERT IMÁDJÁTOK EGYMÁST. Egy 35 éves pasi viszont már presztízsből sem engedheti meg, hogy a barátnőjével közösen állja a költségeket, miközben feltételezhető, hogy ennyi idősen komoly egzisztenciája van és a társadalom így a nők is ezt várják el tőle.
Aztán jön a "barátnő minőség" faktor, ami tulajdonképpen a te jóképűség/vonzalom faktoroddal van kapcsolatban. Egy ronda csajra ronda/alacsony pasiként sem sokat kell költened (persze neki is vannak alap igényei), de minél szebb/csinosabb csajoknál próbálkozol annál nagyobb mértékben kell tudnod kompenzálni pénzzel a rondaságodat. Álompasiként egy álomcsaj sem fog anyagilag hazavágni (persze a saját szintjén azért így fontos az átlagnál magasabb egzisztenciád), de egy alacsony/ronda pasiként pl. egy multimilliomosnak kellene lenned, hogy egyáltalán szóba álljon veled egy már kicsivel átlagnál szebb lány is. Ott van pl. Tanner Fox. Egy alacsony, nyikhaj kis görcs, de mivel híres és kőgazdag így ott virít az oldalán egy cicababa: https://www.youtube.com/watch?v=M5LPjxOGEIE
Ha csak egy csóró OKJ-s szakács tanuló lenne, akkor még a 90 kilós ragyásképű Rozika is levegőnek nézné.
Szóval ettől a három tényezőtől függ minden. Ezért érdemes lenne először ezeket leírnod nekünk és utána tisztább lenne a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!