Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem nézek úgy ki mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nézek úgy ki mint Mariano Di Vaio akkor soha nem lesz szép barátnőm?

Figyelt kérdés

Kezdem úgy érezni, hogy minden csajt csak azok kaphatnak meg, akik a legjobb külsővel rendelkeznek.

Srácok, nektek volt már vonzó külsejű barátnőtök annak ellenére, hogy nem vagytok egy sztár, sportoló, modell csak egy átlag ember?

2018. ápr. 10. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem három barátnőm volt, akikre azt mondanám hogy eléggé szépek, csinosak voltak, miközben én magam eléggé átlagosnak tartom magam külsőre.
2018. ápr. 10. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ. Ha nálad a "szép", "vonzó" nők az egyenes hajú, sminkelt, szolizott, miniruhás, szilikon mellű, csücsörítő instagram csajok, akkor nem valószínű, hogy összejönnek veled, ha átlagos vagy. Egy "átlagos" (NEM csúnya) lánynál simán lenne esélyed. Nekem átlagos (bár ez ízlés kérdése) lányként sokkal jobban tetszenek az "átlagos" férfiak, nem valami modell pasival akarok együtt lenni, aki mellett lehetek én a férfi, mert ő minden nap órákig szárítgatja és festegeti majd a haját vagy sminkeli magát, aztán elmegy edzeni. Hétvégente meg mehetünk a plázába shoppingolni. Ne ezt nem, kösz.
2018. ápr. 10. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha vagy egy matyóhímzés minek neked szép barátnő? Válassz olyat aki egy szinten vagy veled szépségben és neki fontosabb a külső mint a belső.
2018. ápr. 10. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Felszínesként azt várod, hogy a másik nem ne legyen felszínes? Hát ez bukta.
2018. ápr. 10. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak a személyiség számít.

Ugye tudod, hogy egy kapcsolat a benne lévő 2 darab elme által létezik? Itt nincs szerepe a testnek, az lényegileg nem te vagy.

2018. ápr. 10. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Wow, eddig még nem hallottam erről a pasiról, szóval köszi! :D
2018. ápr. 10. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Nincs mit :D

Egyébként nem az instas top csajokra gondoltam én sem, csak az olyanokra akik egyszerűen szépek.

Életem során legalább egyszer szeretnék egy ilyen vonzó barátnőt, ez szerintem normális, mindenkinek vannak igényei. Azt nem mondtam, hogy annyira ronda lennék, de ilyen külsőm nyilván nincs.

2018. ápr. 10. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Én egyszer kifogtam, el se hittem, mondom ilyen nincs, és nem is a pénzemért tette, azt se tudta mennyi pénzem van. Hihetetlennek tartottam, mondom nem érdemel ő ilyn csávót, így azonnal komplett életmód váltáson estem keresztül és kezdtem ilyen Mariano Di Vaio stílust kinézetet felvenni, persze csak módjával.

Sajnos viszont elrontottam a dolgokat azzal a lánnyal az már egy másik sztori. :(

2018. ápr. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!