Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy barátnő havonta?
Hiába kritizálják a kérdezőt, azért elég szépen belehet határolni a nőket, hogy kinek mennyit kell villantani (akinek nem inge nem veszi magára).
Ez ott kezdődik általában, hogy saját autó a minimum, ez az első szűrő,amin át kell menni. Albérlet vagy külön lakás, lényeg, hogy legyél "független"(=anyagi kényelem). Egyikből sem a legalja minőséget, hanem a középkategóriát kell megcélozni, így már eleve csak egy jó fizetéssel rendelkező férfi jöhet szóba nekik.
Aztán ha a programokra vagy ajándékra, közös élményekre is gondolsz, kell arra havi min. 30-40e ft. Nem egy összegben, hanem összességében. Jelenleg itt tart a helyzet.
Nézd, én a többi nőről nem tudok nyilatkozni, de nálunk legutóbb ez az eset történt (távkapcsolatról van szó):
A repjegyét a szülei állták, amivel eljött hozzám. Itt minden költségét/közös költséget én álltam (vonatjegyek, kaja, óvszer, síkosító, egyéb jegyek, stb). Bár mondta, hogy szívesen fizetné ő, nem engedtem.
Ilyenkor kinek került többe a kapcsolat? Nyilván a szülei sokkal többet költöttek a találkozásra, mint én, mégis úgy érzem, ez mégsem egál még mindig. Következőleg én megyek, meglátjuk, akkor hogy osztjuk fel a költségeket, természetesen nem engedem, hogy fizessen a repjegyembe.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!