Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy barátnő havonta?

Figyelt kérdés
Nem volt eddig barátnőm és valószínűleg nem is lesz, mert olyan selejt vagyok. Azzal szeretném magam nyugtatni, hogy mennyibe kerül havonta? Gondolom kell hordani ide-oda na és óvszer is pénz.

2018. ápr. 13. 08:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
Először is, jó takarmányt vegyél neki, ne Darlingot vagy Pedigreet. Minden nap vinni kell sétálni. Mivel rövid a szőrük télen be kell őket vinni, mert fázósak. Kötelező veszettség elleni oltást be kell adatni. Féreghajtani negyed évente. Ivartalanítsd, hogy ne csússzanak be gyerekek a szomszédtól, így is túl sok gyerek van állami gondozásban. A nő drága hobbi, csak akkor vállald, ha akkor is szeretni fogod, amikor megnő és már nem aranyos.
2018. ápr. 13. 10:21
 12/29 anonim ***** válasza:
24%
Én az igényeim havi 50-ből fedezem.
2018. ápr. 13. 10:50
 13/29 anonim ***** válasza:
43%

Hiába kritizálják a kérdezőt, azért elég szépen belehet határolni a nőket, hogy kinek mennyit kell villantani (akinek nem inge nem veszi magára).

Ez ott kezdődik általában, hogy saját autó a minimum, ez az első szűrő,amin át kell menni. Albérlet vagy külön lakás, lényeg, hogy legyél "független"(=anyagi kényelem). Egyikből sem a legalja minőséget, hanem a középkategóriát kell megcélozni, így már eleve csak egy jó fizetéssel rendelkező férfi jöhet szóba nekik.

Aztán ha a programokra vagy ajándékra, közös élményekre is gondolsz, kell arra havi min. 30-40e ft. Nem egy összegben, hanem összességében. Jelenleg itt tart a helyzet.

2018. ápr. 13. 10:50
 14/29 Lazy Lover ***** válasza:
41%
hiába károg a sok gyks itt ingyen p>na nincs és nem is volt soha!
2018. ápr. 13. 10:59
 15/29 anonim ***** válasza:
36%
Lézike, NEKED soha nem is lesz.
2018. ápr. 13. 11:02
 16/29 anonim ***** válasza:
40%
Legalább 10-20-szor annyiba mint amennyit ő költ rád. Természetesen nagyon hasonló fizetés mellett.
2018. ápr. 13. 11:04
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Kedves Adminok! Szerintem bőven megérett egy külön kategória Nőgyülölet címszóval. Remélhetőleg az ilyen okos és tapasztalt férfiak (khm...) oda fognak csoportusulni és nem teleszemetelni a nyavajgásukkal a Párkapcsolatok topikot. És ezt most halál komolyan mondom.
2018. ápr. 13. 11:33
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem gyűlölöm a nőket. Csak nem vagyok alapsulis aki a szőke hercegnőt várja és azt hiszi nem lesznek kiadások a barátnő miatt. Hogyne lenne kiadás! Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2018. ápr. 13. 11:51
 19/29 anonim ***** válasza:
69%
Ovszert nem muszaj venned,csak rugdslodzokat :D
2018. ápr. 13. 12:24
 20/29 anonim ***** válasza:
58%

Nézd, én a többi nőről nem tudok nyilatkozni, de nálunk legutóbb ez az eset történt (távkapcsolatról van szó):

A repjegyét a szülei állták, amivel eljött hozzám. Itt minden költségét/közös költséget én álltam (vonatjegyek, kaja, óvszer, síkosító, egyéb jegyek, stb). Bár mondta, hogy szívesen fizetné ő, nem engedtem.

Ilyenkor kinek került többe a kapcsolat? Nyilván a szülei sokkal többet költöttek a találkozásra, mint én, mégis úgy érzem, ez mégsem egál még mindig. Következőleg én megyek, meglátjuk, akkor hogy osztjuk fel a költségeket, természetesen nem engedem, hogy fizessen a repjegyembe.

22N

2018. ápr. 13. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!