Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy férfi nem kap a semmire barátnőt, akkor nőgyűlölővé válik?
Ellenben ha egy nő van egyedül hosszabb ideig, ő nem szidja folyamatosan a férfiakat.
Ennyire hisztisek lennének a férfiak? Vagy nem tudják belátni, hogy nekik is nagy részük van benne, hogy nem sikeresek?
Egy-két nő miatt kollektíven utálják az egész nemet. És nem arra haragudnak, aki őket átverte, megcsalta, neki még könyörögnének is, ha kell, hogy visszafogadja őket. Hanem a többi nőn vezetik le ezt a frusztráltságot.
Egy nő sosincs egyedül hosszabb ideig... Legfeljebb nincs párkapcsolatban.
Mert ez van a filmekben. Kik írják a hollywoodi filmek többségét? Kis nyüzüge zsidó pasik. Akik megálmodják, hogy az osztály/munkahely/szomszéd hibátlanul szép, mindig tökéletes lánya - akit nem ismernek, csak a külsejébe szeretnek bele -, majd beleszeret az ő kis nyomi, "cuki" személyiségükbe.
Hány makeover jelenet van, ahol a csaj kicsípi magát, és megszólal a zene, a pasi meg elalél a csajtól? Rengeteg. Fordítva, hogy a csávóka összeszedi magát, elmegy gyúrni, felöltözik, hogy a nő szeme akadjon ki? Biztos, hogy van, de most egy sem jut eszembe.
A férfiaknak hamarabb "tele lesz a tökük".
Ami oka a frusztráltságnak.
Mert egy férfi nem áll le elemezgetni,mint egy nő. Jó,már amelyik nő elgondolkodik azon,hogy miben változtathatna.
Végzettségtől függetlenül ilyenkor sok pasi odáig jut csak,hogy nem kellett (hangsúlyozom) egy(!) vagy kettő(!) "gonosz nőnek" és ilyenkor általánosítani könnyebb.
"Miért van az, hogy ha egy férfi nem kap a semmire barátnőt, akkor nőgyűlölővé válik?"
A valóságban nem válik ettől egyből nőgyűlölővé egy férfi. A gyk egy beszűkült része szereti csak ezt mantrázni. A valóságban egy szűz nőgyűlölő férfit sem ismerek, viszont jó pár nőgyűlölő nőcsábászt.
"Ellenben ha egy nő van egyedül hosszabb ideig, ő nem szidja folyamatosan a férfiakat. "
Egy férfi sem feltétlenül szidja a nőket, ha hosszabb ideig van egyedül. És egy csomó nő szidja a férfiakat, főleg ezen az oldalon. Akármikor leír akárcsak egy nőről is negatív tapasztalatot egy férfi, egyből lepontozzák és szűzlúzer nőgyűlölőnek nevezik itt.
"Ennyire hisztisek lennének a férfiak? Vagy nem tudják belátni, hogy nekik is nagy részük van benne, hogy nem sikeresek?"
Ha nőként sikernek éled meg azt, hogy minden kanos hapsi rád mászna, akkor egészségedre.
"Egy-két nő miatt kollektíven utálják az egész nemet."
Aki az ellenkező nemet gyűlöli, jellemzően nem pár tapasztalat alapján teszi. Nem vagyok nőgyűlölő, de az általam ismert nők többségét nem tartom sokra. A barátnőmet és a lány barátaimat igen.
És rálehet nézni a válaszok pontozására. Gyűlöletmentes és korrekt válaszok kerülnek sorban lepontozásra.
Attól, hogy egy válasz gyűlölet mentes,még nem biztos, hogy igaz és lehet csak általánosítás. Én is éveket voltam egyedül huszon évesen,mielőtt a volt férjemmel egymásra találtunk. Az egyedül azt jelenti, hogy szűz voltam, nem "kezelgetett" senki, bár jelentkezők lettek volna, de csak szexre. Nem mondogattam,hogy a férfiak csak azt akarják, egyszerűen csak ilyenek környékeztek meg.
Mióta elváltam, ismét egyedül vagyok. Negyven évesen kisgyerekkel már kicsi az esélye, hogy találok párkapcsolatot. De nem a volt férjemet szidom és nem a férfiakat. Tudom, hogy létezik olyan férfi aki normális és kedves és szeretni tudna engem így ahogy vagyok- csak nem találjuk meg egymást egyelőre. Talán meg fogjuk, talán nem.
Ellenben rosszul esik amikor itt azt olvasgatom, hogy az egyedülálló anyák, negyvenes nők selejtesek, csak szexre jók, eltartót keresnek stb. Ahogyan azon is csak fogom a fejem, hogy egy fiatal nő nem lehet egyedül éveket akár, és hogy minden ujjunkra jut egy pasas. Nagyon nem. És már bocsánat, de az nem férfi gyűlölet ha valaki szóvá teszi, hogy nem kellene nyavalyogni, vagy lepontoz egy neki nem tetsző választ, vagy a házimunka igazságos megosztását várja el amikor ő is napi 8-10 órát gürizik.
Ami a szexet illeti, nekem ne lenne rá igényem? Pont azért váltam el, mert kb annyi szexuális életem volt mint most,szingliként, azaz nulla,csak mindez párkapcsolatban. Nagyon is hiányzik, de csak párkapcsolat keretein belül. Ezért jobb inkább egyedül. Nem könnyebb, jobb. És minden tiszteletem azé a férfié aki nem a nőket gyűlöli, én sem általánosítok nem alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!