Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az esélye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esélye, hogy csaló ez a férfi?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm neten megismerkedett egy külföldi pasival kb egy honapja.Barátnőmről annyit tudni kell,hogy eléggé kapuzárási pánikban van és egyáltalán nem bánná ha már holnap megkérnék a kezét,jövő honapban házasság es már gyerek is johet.Szoval eléggé sietteti a dolgokat.Ez a pasi is adja alá a lovat,hogy költözzön ki hozzá és elvenné stb.Viszont a férfi fent van egy két oldalon igaz nem társkereso,de ott az jön le hogy még utazni szetetne ,különböző országokban élni.Bnőm pont ezzel a nyomulásával üldözte el magától eddig az összes pasit,de most itt van egy aki mindenre bologat sőt neki is tetszenek az ötletek és fejjel menne a falnak ha kell,legalább is ezt mutatja.Vannak ismerősök akik óva intik ettol a pasitól,de olyanok is akadnak akik mesébe illőnek találják ezt az egészet.Én nem igazán tudom mit gondoljak még erről.Két honapja még mással tervezte pont igy a jovojet a lány aztán zátonyra futott gyorsan és most jött a semmiből vki akivel már ilyeneket terveznek a közeljövőbe miközbe kb 2-3x ha találkoztak.Azért hozzátenném irigy nem vagyok ,van párom akivel boldog a kapcsolatunk.Csak nekem furcsa es nem csak nekem ez a nagyon gyors tempo..
2018. ápr. 9. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
90%, hogy csaló. De, mivel a barátnőd jó eséllyel egyszerű ösztönlény, ezért az összes érved és tanácsod süket fülekre fog találni. Vannak, akik a saját hibáikból sem tanulnak :/
2018. ápr. 9. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Miben lenne csaló? Gazdag a barátnőd?

Azt nem hiszem, hogy valaki csak így szórakozna, hogy szexeljenek párszor utazgatva.

2018. ápr. 9. 01:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Jajj istenem, "fent van hogy még utazni szeretne" mit írjon szegény, amúgy meg az akkor és ott volt érvényes, most meg tetszenek egymásnak. Miért ne lehetne köztük valami. Nekem nem tűnik csalónak, de én nem költöznék ki és nem mennék hozzá. Ezek nélkül is működik egy kapcsolat.
2018. ápr. 9. 07:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebből nem lehet megállapítani hogy kinek milyen szándékai vanak.

Az ismerősöm ugyanígy ismerkedett meg egy dán férfival, a srác megkérte a kezét és kiköltözött hozzá Dániába.

Rövidesen azon kapta magát hogy ingyenku r va, cseléd, szakácsnő, stb. , a srácnak esze ágában nem volt összeházasodni vele, egy fillért sem adott a csajnak.

Nagynehezen összeszedte a pénzt amivel haza tudott utazni. 2 évet elcseszett az életéből.

2018. ápr. 9. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!