Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek?! Féltem anyám!...

Mit tegyek?! Féltem anyám! Egy külföldi Macedón férfi kicsalja anyám összes pénzét.

Figyelt kérdés
Bárki tud segíteni,tanácsot adni ,vagy Macedóniából Szerbiából települt át .Kérem írjon. A férfi előadja a nagy szerelmest és anyám is szerelmes belé. Egyszer már átverte és pénzt küldött neki anyám hogy a faszi meglátogathassa,de átverte és nemjött. Anyám kiborult, de a faszi kimagyarázta. Nincs pénze nem volt mit enni adni a gyerekeinek és elköltötte. szégyelte elmondani..stb. most azzal áltatja anyámat,hogy költözzön ki hozzá örökre és elveszi feleségül.de küldjön neki pénzt hogy megcsináltassa anyának az ottartózkodási engedélyt. 150 euró. és állítólag rézletekben is küldheti mert lehet részletekben is fizetni,megengedték vagy mi.Létezik ilyen? hogy részletbe... és hogy 150 euro? Mit tegyek?? anyám nem hisz nekem hogy ez csaló. persze soha nem lehet tudni . lehet hogy nem hazudik semmiben. de akkor is nekem gyanús minden.

2013. febr. 17. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de akár a rendőrségnek is szólhatsz, hogy nézzenek utána. Tudd meg a pasi nevét, és szólj a rendőröknek hogy itt ez az XY személy, és mondd el nekik, hogy mi történik.
2013. febr. 17. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. és erre is gondoltam. jó ötlet köszönöm.
2013. febr. 17. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
inkább nekik szólj, itt már sokat egyedül nem tudsz tenni. Majd ha a rendőrök mondják édesanyádnak hogy ez a csávó még 10 magyar nőt így szédít, talán belátja hogy jobb ha nem tartja vele a kapcsolatot
2013. febr. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!