Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem megy el hamar, miért?
Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom, ami már egy ideje tart. Imádom, szeretem, de nagyon hamar elélvez (ferfi) Sokszor mondja, hogy eddig csak velem nem bírta sokáig, annyira szűk vagyok. De nem szökik hozza? Ilyen Létezik? Van ilyen? Szerelmet meg nem vallottunk egymásnak. Lehet hogy azért, mert szerelmes? Minden válasz érdekel.2018. ápr. 9. 21:00
1/10 anonim válasza:
Nem, velem is hamar elmegy... ;)
2/10 anonim válasza:
Velem elég sokáig bírta múltkor.
3/10 A kérdező kommentje:
30 éves lány, 50eves ferfi. *szokik
2018. ápr. 9. 21:03
4/10 anonim válasza:
Vagy megelégszel ennyivel és talàltok egy másik módszert arra, hogy neked is jó legyen, vagy ràmegy a kapcsolat. Legalábbis én húztam 2évig egy ugyan ilyen férfivel és egyszerűen kiàbràndultam utàltam belekezdeni, hiszen tudtam, hogy 5mp....
5/10 anonim válasza:
Kamuzik. Egy gyorstüzelővel van dolgod. Ha 50 évig ilyen volt, nem most fog megváltozni, hidd el.
6/10 anonim válasza:
vagy egy hattlövetű Charles Bronsonnal
8/10 anonim válasza:
Túl sok 30 éves 'lány' kérdez itt ma...
9/10 anonim válasza:
Ennyi eszed van kerdezo, 30 eves az mar no, es nem lany. Vannak itt gondok agyban az biztos. Naiv is vagy, hogy beveszed ezt a meset ennyi eves fejjel.
10/10 anonim válasza:
Ezt nekem is mondta már egy férfi, ami akkor még jól is esett, de nem javult a teljesítménye hónapok múlva se.Jóval később esett le, hogy ezek valószínűleg mindenkinek ezt mondják.Mert az elején ez még hízelgő is egy nőnek, hogy csak vele van ez, mert milyen szűk, vonzó stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!