Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan 28 éves szűz férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 28 éves szűz férfi vagyok. Nyugodjak bele?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy egyszerűen semmilyen intim kapcsolatot kialakítani a lányokkal. Határozott vagyok, humoros, jó a beszélőkém, intelligens is. A baj, hogy senkinek nem tetszem. Nem a szokásos nőgyűlölő írás jön, tudom, hogy a lányok nem csak a külsőre mennek, de attól tartok van egy határ. Nem a "plázacicáknál" próbálkozom, nem mérce a külső, belsőleg legyen elsősorban társ. Ami kezd bennem realizálódni, hogy lehetek bármilyen, ha taszítod az illetőt, nem tudsz kompenzálni. Lassan érdemes feladni? Unom, hogy nem vonzódik hozzám senki.

2018. ápr. 9. 09:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért hiszed, hogy a külsőd a gond?
2018. ápr. 9. 09:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Az első mondatomból kimaradt egy "nem tudok, semmilyen...." részecske
2018. ápr. 9. 10:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a saját értékeimmel. Látom, hogy megnevettetek másokat, karizmatikus vagyok, vezető típus. De a lányok nem vonzódnak hozzám, mindig ez a visszautasítás alapja.
2018. ápr. 9. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom azért neked is a "natúran is szép", vékony lányok kellenének.
2018. ápr. 9. 10:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem, ha olyan a személyisége, szívesen ismerkednék bárkivel.
2018. ápr. 9. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:
9%
A szüzesség nagy erény. Dicséretes. Becsülendö ha valaki 28 éves koráig meg tudja örizni.
2018. ápr. 9. 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Képet. N/26
2018. ápr. 9. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Ilyen korban már sugárzik rólad a szüzesség. Egyszerűen szorongás formájában auraként vesz körül és megmondja rólad szinte az összes csaj. (Vénszűz voltam és sokáig kamuztam róla és elképesztő, hogy hány lány vágta le. Hiába tagadtam... még poénok formájában is kb)

Ha nem is pontosan, de azt tudják, hogy valami nincs veled rendben. Megérzik... még az is lehet egy ősi feromonális rendszernek is köze lehet hozzá.

Azonnal veszd el a szüzességedet. Nincs mese, már csak azért is hogy rájöjj semmi extra nincs a csajokban ami miatt félned kéne. Még ha nem is félsz, tudatalatt tele vagy görcssel. Ezért taszítod a nőket. Ezért játszod csak meg ezeket a tulajdonságokat, mint határozott humor és vezető alkat. Valójában ez csak egy törékeny máz, ami alá a csajok nagyon könnyen belátnak.

Ezért kell sürgősen változtatnod.

2018. ápr. 9. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem még ma tedd fel a Tindert és pörgesd a lányokat és menj csak a szexre. Add le a mércét, jó lehet erre egy nem túl jó nő is.

Ha aggódsz az érzelmi kötődés miatt, és jobb nőt akarsz, akkor válassz egy hivatásost a netes oldalakról. Ott biztonságos formában elvesztheted a szüzességedet. Ne aggódj, nem tudja meg senki, és ez a legbiztosabb megoldás, hogy prüntyögtess egyet.

Pszichiáterek is ezt ajánlanák...

2018. ápr. 9. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem a külsőddel van gond, az önértékeléseddel...
2018. ápr. 13. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!