Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok defektes, hogy nem feltétlen akarok minden nap beszélni azzal, akit szeretek?
Nagy a szabadságigényem és nekem nagyon hamar unalmassá válik egy kapcsolat, ha minden nap csetelni, beszélni “kell”. Sokkal izgalmasabb, ha nem megszokásszerűen vagy kötelességből keressük egymást, hanem amikor tényleg hiányzik a másik és van is miről beszélni. Más is van így ezzel?
21N
Nekem erre valaki azt mondta, hogy depressziós vagyok, amiért "nem érdekel" a másik és forduljak szakemberhez... Pont ugyanolyan szituációban vagyok mint te, a gyerekkorból hozott minták alapján, kor alapján is stimmelsz. Akár bele is magyarázhatjuk, hogy amiatt van ez a kötődési problémánk, ha nevezhetjük így. Képtelen vagyok ennyire függni mástól, kell a szabadság érzete (és ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem vagy akármikor megcsalnám). Ha a másik fél olyan, hogy túlságosan próbál lekorlátozni, akkor én ott már rosszul érzem magam.
Könnyű mondani, de olyan embert kell találni, akinek ugyanannyira fontos az "énidő", mint a közösen eltöltött idő; és nem csetfüggő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!