Ha én most akarok tanulni gitározni akkor feltétlen akusztikussal kell kezdeni, vagy lehet egyből Les Paul elektromossal?
Halihó.
"hobbit" keresek,és ez valahogy mindig vonzott,de most vagyok úgy ,hogy tellene rá.
2 gitárt akarok venni : Les Paul forma elektromos,illetve egy "sima" elektromos gitárt,nem tudom mi a formájának neve ,de ilyen pl : a cruzer ST-120/BK.
Kérdés,mindenképp ajánlatos akusztikussal kezdeni,avagy lehet egyből a lespaul/cruzer félével?
én is elektromossal kezdtem, logikus is volt, metált akartam játszani azt meg akusztikuson értelmetlen lett volna.
legnagyobb hülyeség egyszerre 2 gitárt venni, úgy h csak most kezded.. nem fogod tudni kihasználni úgysem.. akkor már inkább 1 elektromos 1 akusztikus.. vagy akár egy basszus.. de legokosabb lenne inkább minél több pénzt az erősítőbe költeni
Na ez az,szóval hülyeség lenne 2 db olcsó kategóriás gitárt venni. Inkább vegyél egy normális Les Pault mert abban 2db humbucher van.Tényleg hülyeség lenne még egy stratocastert venni abban csak single coil pick up van,de a gyengébb fajta Squiert és Cort stratocastert még megéri kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!