Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól döntöttem vagy kérdőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem vagy kérdőre kellett volna vonni az utcán?

Figyelt kérdés

Egy pasi akivel minden jól indult randi,csók,vonzalom és persze a hamis ígéretek megvoltak. Egy romantikus randi után eltünt,most már majdnem 1 hónapja felszívódott.

Ma véletlen egymásba botlottunk az utcán és én közömbös,nem érdeklődő voltam,hogy éreztessem vele,velem nem lehet játszani. Belül dühös voltam. Úgy tett mintha ő szent lenne,mintha nem ígért volna semmit, megkérdezte hova megyek,mondta hogy jó lett a frizurám. Semmi szégyenérzet,hogy a randik után,szó nélkül eltünt, magyarázatot nem adva. Én nem küldtem el a halálba hogy rohadj meg az igéreteiddel. Miért vertél át és tűntél el szó nélkül... Távolságtartó voltam, közömbös,és nem olyan mint elötte. Jól tettem vagy számon kelletz volna kérnem,miért nem volt benne annyi gerinc hogy azt mondja,bocs,még sem tetszel...

2018. ápr. 4. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Mik voltak azok az ígéretek?
2018. ápr. 4. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Igazi profi a srac.
2018. ápr. 4. 18:54
 3/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
10%
Mi jogon vonnál te kérdőre egy idegent, akivel volt egy kósza randid? Még jó, hogy nem cirkuszolsz az utcán egy vadidegennel. Nekem vergődtél volna, szó nélkül otthagytalak volna az utca kellős közepén rage-elni. Pióca lvl 999.
2018. ápr. 4. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Rédzselni, váóóó!
2018. ápr. 4. 18:56
 5/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Teccig'?
2018. ápr. 4. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek a 3assal.

Hamis ígéretek? Érdekelne engem is, mi volt ez.. azt mondta elvesz? Szeretni fog élete végéig? Elvisz nyaralni? Hozzáköltözhetsz? Mit ígérhet valaki ilyen rövid idő alatt, amit elhittél?

2018. ápr. 4. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Hány éves a pasi? Ha gondolod írj privit,nekem is akadt az utamba hasonló “férfi”.
2018. ápr. 4. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Elég undorító dolog az eltűnés, de ne félj, a lányok ezt rendszerszinten csinálják. Lehet párszor már eljátszották vele, és azért ilyen. Lehet, hogy nem, és magától gyökér. Lehet még te is eljátszottad mással, csak az nem érintett meg ennyire. Lehet, hogy nem.
2018. ápr. 4. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Ez így volt jó. Ha az utcán jelenetet rendezel, az csak neked kínos.

Tudni kell emelt fővel tovább állni.

2018. ápr. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!