Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól döntöttem, hogy a szívem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem, hogy a szívem helyett az eszemre hallgatok, és nem bonyolódok bele egy ilyen történetbe?

Figyelt kérdés

Egy régi kollégám talált meg facebook-on, akivel még külföldön dolgoztunk együtt pár éve. Akkor nem közeledett, mert volt pasim, ezt tiszteletben tartotta, de a többiektõl tudtam, mit érzett irántam. A kislányát egyedül nevelte, meghalt a felesége.

Most viszont újra házasságban él, de a feleségétől külön, aki egyetemen tanul otthon a hazájukban.(Banglades) Mikor kérdeztem, hogy boldog-e, azt válaszolta, annak örül, hogy megtalált engem. Egyből beindult, én viszont leállítottam, hogy foglalkozzon inkább a családjával helyettem. Nyilván nem akarok bonyodalmakat, pedig azért nem hagy hidegen a személye.

Mi a véleményetek erről?

2017. jan. 15. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tetted.
2017. jan. 15. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól cselekedtél büszke vagyok rád! :-)
2017. jan. 15. 22:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:))))

De komolyan, mivel tuti, hogy belezúgnék úgy, hogy neki ott a kis muszlim felesége, inkább megelőzöm a problémákat.

2017. jan. 15. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Bangladesben legális a többnejűség, ezért neki talán nem akkora gond, hogy már van egy felesége.
2017. jan. 15. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem azért vannak ellenérzéseim a többnejûséggel kapcsolatban.:-)

2017. jan. 15. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól döntöttél ebben a helyzetben!

Inkább még most az elején kell ennek véget vetni amikor talán még az érzelmeid fölé tudsz kerekedni, később ez sokkal nehezebb vagy talán lehetetlen is lett volna.

2017. jan. 16. 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél! :)
2017. jan. 16. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!