Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, hogy a szívem helyett az eszemre hallgatok, és nem bonyolódok bele egy ilyen történetbe?
Egy régi kollégám talált meg facebook-on, akivel még külföldön dolgoztunk együtt pár éve. Akkor nem közeledett, mert volt pasim, ezt tiszteletben tartotta, de a többiektõl tudtam, mit érzett irántam. A kislányát egyedül nevelte, meghalt a felesége.
Most viszont újra házasságban él, de a feleségétől külön, aki egyetemen tanul otthon a hazájukban.(Banglades) Mikor kérdeztem, hogy boldog-e, azt válaszolta, annak örül, hogy megtalált engem. Egyből beindult, én viszont leállítottam, hogy foglalkozzon inkább a családjával helyettem. Nyilván nem akarok bonyodalmakat, pedig azért nem hagy hidegen a személye.
Mi a véleményetek erről?
Köszönöm.:))))
De komolyan, mivel tuti, hogy belezúgnék úgy, hogy neki ott a kis muszlim felesége, inkább megelőzöm a problémákat.
Nekem azért vannak ellenérzéseim a többnejûséggel kapcsolatban.:-)
Nagyon jól döntöttél ebben a helyzetben!
Inkább még most az elején kell ennek véget vetni amikor talán még az érzelmeid fölé tudsz kerekedni, később ez sokkal nehezebb vagy talán lehetetlen is lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!