Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom belezavarodott egy történetbe, kicsit rákérdeztem, hogy is volt, erre kikérte magának és elrohant. Szerintetek ez beismerés vagy tényleg sértő volt számára?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 14:46
1/10 anonim válasza:
Nem tudta elmesélni a Piroska és a farkast, vagy mi?
3/10 anonim válasza:
Ez így kicsit zavaros, de ha konkrétan leírnád miről is van szó, úgy talán válaszolni is egyszerűbb lenne. Szerinted megcsalt? Ilyen sztoriba zavarodott bele?
4/10 anonim válasza:
temperamentumtól függ, nekem volt ilyen hogy így reagáltam bár engem konkrétan megganusított a párom hogy megcsalom, pedig tényleg nem.
viszont azért legtöbbször nem ez áll fenn..
5/10 anonim válasza:
Háát, én akkor szoktam belezavarodni egy történetbe, ha nem igaz. Lehet, azért is rohant el, mert nem talált már kiutat a szituációból.
6/10 A kérdező kommentje:
Az előző estéjéjével voltak gondok, egyszer így adta elő, utána másképpen. Kérdezte, hogy akkor most mivel gyanúsítom. Mondom, más nem lehet, ha ilyen összevisszabeszél, mint hogy ő volt valakinél vagy valaki volt nála. Erre kikérte és elrohant.
2010. aug. 10. 14:52
7/10 anonim válasza:
Milyen történetbe,leírnád bővebben?Ebből semmi nem jön le! >-<
8/10 anonim válasza:
ez attól függ, hogy mi is volt igazából a sztori. mert ha nagyon durván meggyanusítottad, akkor persze hogy elrohant, hogy mégis mit képzelsz. de ha olyat csinált és nem bízol benne és nem lehet tudni, akkor pedig valamit csinált és nem tudott jobban kimászni belőle, minthogy elmeneküljön. mindenesetre menj utána vagy hívd fel, hogy beszéljétek meg, hogy most mivan. és legyen őszinte. vagy járj utána valahogy. de én nem várnék túl sokat hogy ő keressen, mert ha valamit tett, akkor nehogy már én legyek a balek aki még vár is rá. derítsd ki.
9/10 A kérdező kommentje:
Kösz! De éppen, hogy még ő keresett. Persze lebaszósan, hogy hogy lehetek ilyen.
2010. aug. 10. 15:10
10/10 anonim válasza:
Engem, ha meggyanúsít a pasim, elkezdek röhögni és ráfogja, hogy biztos zavarban vagyok, mert igaza van.(közben meg csak simán kiröhögöm, hogy kész van)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy neked kell ismerni, milyen ha hazudik, ha igazat mond, neked kell ismerni a reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!