Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom anyukája a megbeszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom anyukája a megbeszéltek ellenére folyton hívogatja a fiát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátomat rémesen felidegesíti, hogy az anyukája soha nem tartja tiszteletben, hogy a megbeszélt időpontban telefonáljanak egymásnak. Pl. megbeszélik, hogy két nap múlva telefonáljon az anyuka, aztán minden alkalommal már rá pár órával hívja őt és hasonlók. Engem nem igazán idegesített, de azt kikötöttem, hogy ha randizunk vagy együtt alszunk, akkor némítsa le és dugja el a telefonját.

Az kezdett el valóban zavarni, hogy a barátom nagyon kiakad a váratlan hívások miatt, anyukájával szépen beszél, rajtam pedig aztán kitölti a dühét. Javasoltam neki egy logikus megoldást (miszerint mondja meg az anyjának, hogy ekkor tud vele beszélni, a köztes időben meg ne vegye fel neki a telefont és kész), erre azt mondta, hogy jó ötlet. Mégis minden alkalommal felveszi, aztán kb őrjöng, hogy miért nem érti meg az anyja, hogy...

Lassan én is idegroncs leszek. :)

Huszonévesek vagyunk mindketten.

2018. márc. 30. 03:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a kedves barátod tegye repülő üzemmódba és meg van oldva!
2018. ápr. 1. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!